TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Tim merkt dat zijn schouder steeds meer pijn doet en gaat na lang aandringen van Franzi toch naar Michael. Daar krijgt hij een schokkende diagnose.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:00 Goosebumps
Tiener Zach Cooper ontmoet Hannah, de dochter van R.L. Stine, de schrijver van de 'Kippevel'-boeken. De monsters uit zijn verhalen zijn echt en worden door een stommiteit van Zach losgelaten.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard, Penny en Bernadette ontdekken dat Amy een date heeft, verzinnen ze een plan om haar te bespioneren. Sheldon overtuigt Raj en Howard ervan om een vrouw voor hem te zoeken.
«
»
16:30 Will & Grace
Will en Grace hebben een discussie over het krijgen van een baby en voor wie het nu eigenlijk het zwaarst is. Karen wil eigenaar worden van het baseballteam en Jack helpt haar hierbij.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Ondanks hun vorige gnante date nodigt Amy Dave uit voor een etentje. Sheldon ontdekt waarom een bepaald lied al een hele tijd door zijn hoofd spookt.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy hebben na vijf jaar daten een avond voor hen alleen. Leonard, Wolowitz en Raj beslissen wie het extra bioscoopkaartje voor 'Star Wars' krijgt.
«
»
18:00 The Goldbergs
Wanneer Adam bij de gym kiest voor populaire sporters in plaats van voor zijn vrienden, zinnen ze op wraak door ze Dungeons & Dragons te laten spelen.
«
»
18:35 The Simpsons
Op Halloween duiken gelijkaardige Transformers-robots op in Springfield en de Simpsons verschijnen in een parodie op de Peanuts Halloween-special.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer en Marge eindigen in een hut in het bos met het pasgetrouwde stel Flanders en Maude. Het huwelijk van Homer en Marge is bijna ten einde wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten op een feestje.
«
»
19:35 White Collar
Wanneer een researchspecialist van het succesvolle high-techbedrijf Novice Systems wordt vermoord, vermoedt de FBI dat Wesley Kent, de oprichter en CEO, hier iets mee te maken heeft.
«
»
20:35 The Hunger Games: Catching Fire
Na haar overwinning is Katniss Everdeen een boegbeeld geworden van de rebellen. Om een mogelijke revolutie de kop in te drukken, dwingt president Snow Katniss om deel te nemen aan nieuwe Spelen.
«
»
23:10 Blair Witch
James en enkele collega-studenten trekken naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijning van zijn zus te onderzoeken.
«
»
00:50 White Collar
Wanneer een researchspecialist van het succesvolle high-techbedrijf Novice Systems wordt vermoord, vermoedt de FBI dat Wesley Kent, de oprichter en CEO, hier iets mee te maken heeft.
«
»
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers