TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Voormalig turnster Simone Heinen is gelukkig samen met Ralf en het koppel heeft twee kinderen. Op een dag verdwijnt Simone spoorloos, maar enkele dagen later duikt ze plots weer op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Extreme Cake Makers
Molly laat de wens in vervulling gaan van een vierjarige neushoornliefhebber. Suzanne heeft haar grootste bestelling tot nu toe te pakken.
«
»
12:55 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:25 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:20 Beschuldigd
Wanneer lerares Sylvia en haar dochter Tessa aan het koken zijn, staat er opeens een woedende vrouw voor hun deur. Ze beschuldigt Sylvia ervan een relatie met een van haar leerlingen te hebben.
«
»
15:20 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:30 Neighbours
Paul overhoort een gesprek tussen Harlow en Hendrix en trekt de verkeerde conclusie, waardoor het opnieuw botst tussen hem en Harlow. Mackenzie heeft het moeilijk met het alleen wonen en is eenzaam.
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Ariane is tevreden nu het aantal boekingen daalt. Werner doet intussen alles om dit recht te trekken en besluit een rally met oldtimers te organiseren.
«
»
18:05 De Pfaffs
Jean-Marie zal op uitnodiging van een Duits metaalbedrijf de jaarlijkse sportdagen in Kühlbach opluisteren. Schoonzoon Sam wil zijn eerste ochtend in het nieuwe huis lekker lang uitslapen.
«
»
18:50 Home and Away
Tijdens het proces zijn Colby, Dean en Bella geschokt wanneer ze ontdekken dat de openbare aanklager beschikt over een geluidsopname waarin Colby de moord op Ross bekent.
«
»
19:20 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Leerkracht Muhammad heeft het financieel moeilijk sinds zijn huurder vier maanden geleden stopte met het betalen van de huur. Bovendien ontdekte hij dat elke kamer in het huis onderverhuurd wordt.
«
»
20:20 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de vierde verbintenisceremonie. Bryce neemt een schokkende beslissing. Een gesprek maakt veel los bij Brett en Booka, die haar tranen niet meer kan bedwingen.
«
»
21:40 Expeditie Gooris
Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd, maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in.
«
»
22:45 Steenrijk Straatarm
Vlaamse realityreeks over rijke en arme gezinnen die van huis wisselen.
«
»
23:55 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Leerkracht Muhammad heeft het financieel moeilijk sinds zijn huurder vier maanden geleden stopte met het betalen van de huur. Bovendien ontdekte hij dat elke kamer in het huis onderverhuurd wordt.
«
»
00:55 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers