TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:15 Jabaloe
Omdat niemand het geluksklavertjevier van Sheriff Jack wil kopen, maakt hij de cowboys wijs dat ze ongeluk zullen hebben als ze zijn klavertjevier niet kopen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Josje wil graag meedoen aan een expeditie op een eiland. Maar dan moet ze eerst door de selectieproeven geraken. Josje besluit zich alvast grondig voor te bereiden in het flatgebouw.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Terwijl Koto een offer voorbereidt om zijn huwelijksceremonie mee te beginnen, onthullen Clover en Sage hun nieuwe wapen. Mort, Maurice en Pancho komen met versterkingen.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Lisa brengt veel tijd door met Vanessa, waardoor Pilar zich alleen voelt. Remco hervalt in oude gewoontes. Jelle en Serge proberen zoveel mogelijk wijn te verkopen tijdens de middagservice.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Jenny vermoedt dat Quinten verliefd is op Hanne. Hanne denkt op haar beurt dan weer dat hij een boon heeft voor Jolien. June maakt van de afwezigheid van Simon gebruik om Rudimentair op te doeken.
«
»
14:20 Wittekerke
Max en Kevin gaan op zoek naar Bjorn, die niet is komen opdagen op school. Céline wil Robin echt laten meedraaien in het bedrijf en ze neemt hem mee op zakenreis naar Keulen.
«
»
15:30 Private Practice
Pete, Violet, Sam en Addison proberen elk op hun eigen manier aan hun vrijgezelle leven te wennen. Ondertussen staat Charlotte voor een dilemma wanneer Amelia een geheim onthult over Masons moeder.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Spoed
Dokter Kathy Pieters dient de eerste zorgen toe aan een arbeider die bij de herstelling van een machine van de ladder is gevallen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas twijfelt over het voorstel van Vanessa. Jonas stort zijn hart uit bij Nathan. Gert maakt een afspraak met Igor. Dorine is woest wanneer Vanessa haar vertelt wat Gert gedaan heeft.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Guido heeft Jan een rekening te presenteren. Louise besluit Véronique voor te liegen. Zjef overtuigt Rudi om hun leven te vloggen. Raven vergeet de telefoon van Leon in de loft.
«
»
20:35 Helden van hier: Politie Oostende
Actiecamera's volgen de dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden van het politiekorps van Oostende.
«
»
21:40 Axel gaat binnen
Vandaag bezoekt Axel een zorgboerderij. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Enkele nieuwe drugsdealers schakelen de concurrentie één voor één uit. Het team gaat undercover om hen op te pakken, maar de informant van Ruzek zou wel eens roet in het eten kunnen gooien.
«
»
23:50 Private Practice
Pete, Violet, Sam en Addison proberen elk op hun eigen manier aan hun vrijgezelle leven te wennen. Ondertussen staat Charlotte voor een dilemma wanneer Amelia een geheim onthult over Masons moeder.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je gemakkelijk in slaap kan vallen.
«
»
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers