
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
06:20 | De sterrenkaart |
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
06:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
07:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag maakt Johan Segers vogelnestjes klaar.
«
»
07:40 | Roger van Damme: Bakken |
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
08:25 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
08:45 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
09:15 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
09:25 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
10:00 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
10:45 | Veldvers |
Witloof kennen we ook als het witte goud. En dat vindt topchef Nicolas Decloedt niet overdreven! Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni.
«
»
11:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
11:35 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
12:35 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
13:05 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
13:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
14:00 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
14:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
14:55 | De Garde van Gert |
Bosduif met prei en aardappel. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
15:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:50 | Wild van wild |
De haas is een wildsoort die niet iedereen even graag lust, maar door echte liefhebbers erg gewild is.
«
»
16:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
17:55 | Njamma Mia! |
Lasagne is een gerecht dat je mooi kan voorbereiden.
«
»
18:10 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
18:30 | Panklaar |
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
18:45 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
19:00 | Piet Patron |
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
19:30 | Vlaanderen Kookt |
Bij Angèle staat er vandaag een Belgisch topproduct op het menu: grondwitloof, maar dan wel met een exotische toets.
«
»
19:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
21:05 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Een croissant met een stevige laag boter of een stapeltje pannenkoeken. We starten de dag vaak met een guilty pleasure.
«
»
21:25 | De Zoete Zonde |
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
22:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
22:30 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
23:25 | Nuances |
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
23:55 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
00:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:05 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
01:25 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
02:00 | De gezonde goesting |
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
02:45 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Een croissant met een stevige laag boter of een stapeltje pannenkoeken. We starten de dag vaak met een guilty pleasure.
«
»
03:05 | De Zoete Zonde |
Roger van Damme kookt voor Zoete Zonde op een wel heel bijzondere locatie: in een kerk.
«
»
03:25 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
03:45 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
04:35 | Nuances |
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
04:55 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
05:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»