TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Illona Kerstens werkt in een verzorgingstehuis. Wanneer mevrouw van der Goes plotseling overlijdt, wijst haar dochter Illona als schuldige aan. Wat voor band had zij met de oude vrouw?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
12:50 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:15 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:15 Beschuldigd
Het gezin Berends koopt een huisje in een vakantiepark om er de weekends door te brengen. Buurman Leo wordt het ziekenhuis ingeslagen en alles wijst in de richting van Marvin, de zoon van het gezin.
«
»
15:15 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Na het beluisteren van het voicemailbericht van Prue, zit Harlow met heel wat vragen. Waarom zou Finn haar moeder kwaad willen doen? Susan mag het ziekenhuis verlaten.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Amelie is blij wanneer Tim haar uitnodigt voor een date en ze groeien naar elkaar toe. Linda kan het niet over haar hart krijgen om Steffen de waarheid over zijn vader te vertellen.
«
»
18:20 De Pfaffs
Aan het roer van 'zijn' binnenschip beleeft stuurman Jean-Marie de tijd van zijn leven, al sneuvelen er wel bijna een handjevol voorbij dobberende eendjes.
«
»
19:00 Home and Away
Iedereen is in shock na de arrestatie van Colby. Mackenzie haast zich naar het politiebureau om hem te steunen. Kunnen Dean, Willow en Bella nog langer zwijgen?
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
John en Irene droomden van een zorgeloos pensioen, maar die droom draaide anders uit wanneer hun huurders stopten met het betalen van de huur en vrienden bij hen lieten intrekken.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van Benfica Lissabon - Bayern Mnchen, wedstrijd van speeldag 3 in groep E van de UEFA Champions League, live vanuit Estdio da Luz in Lissabon (PRT). Presentatie: Maarten Breckx.
«
»
23:55 Horrorhuurders en huisjesmelkers
John en Irene droomden van een zorgeloos pensioen, maar die droom draaide anders uit wanneer hun huurders stopten met het betalen van de huur en vrienden bij hen lieten intrekken.
«
»
00:55 Dr. Christian Will See You Now
De zestienjarige Abbie lijdt aan emetofobie, ofwel angst voor misselijkheid. Ze durft het huis niet meer uit. De 41-jarige Anna heeft voortdurend last van vaginale bloedingen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers