TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Xena, The Warrior Princess
Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen.
«
»
12:20 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena heeft schuldgevoelens omdat ze Callisto in het drijfzand liet sterven. Callisto's geest dwaalt rond en wreekt zich door in de huid van Xena te kruipen.
«
»
14:15 Magnum
Rod Crysler, een oude vriend van Magnum, vraagt hem om een vracht encyclopedies te vervoeren. Magnum weet echter niet dat er een grote hoeveelheid marihuana tussenzit.
«
»
15:15 De familie Backeljau
Volgens de kranten is het milieubewustzijn van de Belgen ondermaats. Dat terwijl de Backeljaus toch plichtsbewust alle afgedraaide motorolie in de groene glasbol kappen.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan door het lint wanneer ze horen dat hun zoon Junior vader zal worden.
«
»
16:20 Stargate SG-1
Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is.
«
»
17:15 Highway Cops
Een dashcam registreert een zwaar ongeval waarbij een auto over de kop gaat. Een bestuurder blaast twee keer positief op één dag, maar ziet het gevaar er niet van in.
«
»
17:50 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Tijdens het huwelijksfeest van Lily en Marshall vermoedt Barney dat er iets ongewoon gaande is tussen Ted en Robin. Barney haalt zijn leepste trucs boven om hun geheim te achterhalen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Wanneer Robin uit Argentinië terugkeert met een knappe kerel, besluit Ted weer te gaan daten. Barney is kwaad dat hij in de kou staat.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De Bomma is een getalenteerde valsspeelster. Samen met Blacky dient ze de Jeans tijdens een spelletje poker zware klappen toe. De andere Backeljaus staat een uniek avondje te wachten.
«
»
20:35 Double Jeopardy
Libby en Nick Parsons maken een zeiltocht en vertrouwen ondertussen hun zoontje Matty toe aan oppas Angie. Diezelfde nacht, op volle zee, ontdekt Libby dat haar man plots verdwenen is.
«
»
22:35 Vossenstreken
In een vijver in Willebroek is een Louis Vuitton komen bovendrijven, met in de handtas het vaccinatiebewijs van Seppe Lambrechts. Het jongetje verdween op 15 augustus 1996 samen met zijn mama, Donna.
«
»
23:35 M*A*S*H
Iedereen heeft het ijskoud, behalve Hawkeye, die thermisch ondergoed van zijn vader heeft gekregen. Voor hij het goed en wel beseft, zit iedereen achter zijn warm ondergoed aan.
«
»
00:05 M*A*S*H
Het kamp maakt zich op voor een sportwedstrijd, maar wanneer er een bom op de site van het kamp belandt, moet iedereen samenwerken om ze zo snel en zo veilig mogelijk te ontmantelen.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers