TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Linda vecht niet langer tegen haar gevoelens voor Dirk. Wanneer ze ziet hoe Dirk in zijn slaap zijn been beweegt, begint ze te twijfelen. Had André dan toch al die tijd gelijk?
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Royally Ever After
Wanneer lerares Sara door haar vriend Daniel ten huwelijk wordt gevraagd, onthult hij dat hij de prins is van het kleine land St. Ives en dat zijn ouders hun zegen gegeven hebben om te trouwen.
«
»
16:10 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon online kritiek krijgen op hun gezamenlijke paper, besluiten ze de criticus op gepaste wijze aan te pakken.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Terwijl iedereen zich opmaakt voor de heropening van Stuarts stripwinkel, krijgt Leonard onverwacht nieuws. Penny probeert Sheldon uit te leggen hoe hij moet leren dingen los te laten.
«
»
17:00 Will & Grace
Will geeft McCoy Whitman een tweede kans en leert dankzij Jack eindelijk de man achter de nieuwslezer kennen. Grace's campagne voor Design Guild President stuit op een probleem.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon voeren een ongewoon experiment uit. Leonard, Amy, Raj en Emily proberen ondertussen een spel uit waarbij ze moeten samenwerken.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Amy is niet blij wanneer ze ontdekt dat Sheldon zich kandidaat heeft gesteld voor een missie naar Mars. Raj raakt in de problemen wanneer hij door Emily's spullen neust.
«
»
18:20 The Goldbergs
Terwijl Adam en Barry samen een superrapgroep à la de Beastie Boys vormen, dringt Beverly er bij Murray op aan om de keuken te verbouwen.
«
»
18:50 The Simpsons
Bart wil de eerste uitgave van de 'Radioactive Man'-strip kopen. Hij vraagt geld aan zijn ouders, maar Marge vindt dat hij ervoor moet gaan werken. Bart neemt daarom een baantje aan bij mevrouw Glick.
«
»
19:15 The Simpsons
Smithers vindt Burns bewusteloos in zijn huis. De dokter stelt vast dat Burns een bloedziekte heeft en dat een transfusie noodzakelijk is. Er wordt een nota rondgestuurd om een donor te vinden.
«
»
19:45 White Collar
Agente Kimberly Rice schakelt Neal in om de gekidnapte dochter van een bijzonder welstellende bedrijfsleider terug te vinden. De hoofdverdachte is Ryan Wilkes, een oude bekende van Neal.
«
»
20:40 Love by Design
Wanneer Danielle wordt ontslagen op haar job in New York, keert ze terug naar haar thuisstad in Roemenië. Daar leert ze de charmante Adrian kennen, die haar helpt bij het realiseren van haar droom.
«
»
22:30 Addicted
Zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het perfecte leven te leiden, maar er schuilt een zekere onrust in haar. Haar leven wordt op z'n kop gezet wanneer ze een affaire begint met een talentvolle kunstenaar.
«
»
00:30 White Collar
Agente Kimberly Rice schakelt Neal in om de gekidnapte dochter van een bijzonder welstellende bedrijfsleider terug te vinden. De hoofdverdachte is Ryan Wilkes, een oude bekende van Neal.
«
»
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers