TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:15 Jabaloe
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop en zijn vriendjes gaan picknicken. Hebben ze wel alles bij zich?
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de beste danser van het kabouterdorp is. Zijn vriendjes geloven hem niet en dus wordt er een danswedstrijd georganiseerd.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Julien en zijn vrienden vermommen zich om mee te liften met een fossaschip. Jarsh-Jarsh stelt Clover voor een verwarrende, nieuwe uitdaging.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Dorine heeft door dat Katja een vuil spel speelt, maar kan haar niets verwijten, zij is degene die haar zei dat ze moest vechten voor wat ze wou. Jonas neemt een besluit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Trudy ontdekt dat Louise gelogen heeft om met Steve te kunnen afspreken. De situatie roept een aantal vragen bij haar op. Evy doet research over psychopaten. Ze wil June aan een test onderwerpen.
«
»
14:25 Wittekerke
Peter heeft het er zeer moeilijk mee dat Jean-Paul zich over zijn verzekeringsdossier buigt, ook al geeft hij de garantie dat hij de maatschappij kan overtuigen uit te betalen.
«
»
15:30 Private Practice
Cooper behandelt een patiënt die aan lupus lijdt. Pete heeft vertrouwen in de toekomst van Sam en Violet. Ondertussen stemt Amelia ermee in om zich te laten opnemen in een afkickkliniek.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Verpleegster Mel moet het weer ontgelden, wanneer ze samen met dokter Hofkens hulp moet verlenen aan het slachtoffer van een auto-ongeval.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas heeft een voorstel voor Nathan. Lisa krijgt van Katja te horen dat Jonas hun relatie nog een kans wil geven. Lisa wil dat Nathan de foto's maakt voor de Climamaxi-campagne.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Benny doet een vreemde ontdekking in het huis van Alfons. Jelle toont Louise de website die hij voor Raven maakt. Lars blijft proberen om Leon te bereiken, maar slaagt daar niet in.
«
»
20:35 Ze Zeggen Dat
Dina en Andy onderzoeken of het klopt dat je zieker wordt van ziekenhuiseten. Want dat zeggen ze wel eens, maar is het ook waar?
«
»
21:45 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas tijdens hun werkshiften.
«
»
23:00 Snackmasters
Welke chef kan vanavond het beste overtuigen en wint na Piet Huysentruyt in 2020 de tweede 'Snackmasters'-trofee? Wordt het Marcelo Ballardin of Seppe Nobels?
«
»
00:15 Private Practice
Cooper behandelt een patiënt die aan lupus lijdt. Pete heeft vertrouwen in de toekomst van Sam en Violet. Ondertussen stemt Amelia ermee in om zich te laten opnemen in een afkickkliniek.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een veilige manier bestaat om af te kijken tijdens een toets.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers