TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Froukje is altijd een voorbeeldige dochter geweest, tot ze ervan wordt beschuldigd aan criminele activiteiten deel te nemen. Kan haar moeder Regina nog op de onschuld van haar dochter vertrouwen?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Neem een kijkje in de verhalen achter de headlines en de drama in het leven van de Kardashians. Samen overwint de familie de meest traumatische en uitdagende omstandigheden.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
13:00 I Found the Gown
Danielle overleefde de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu zoekt ze een jurk die past bij het grootste moment van haar leven. Brittany ziet haar droomjurk bij een andere bruid.
«
»
13:30 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:30 Beschuldigd
Helen runt een goedlopend massagesalon. Wanneer ze een lastige cliënt weigert te behandelen, begint deze een lastercampagne tegen haar. Kan Helen zich wapenen tegen zijn roddels?
«
»
15:30 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
17:00 Neighbours
Finn vertelt Susan dat Elly en Aster in veiligheid zijn en probeert haar te overtuigen om met hem mee naar de Snowy Mountains te gaan, waar Bea zich volgens hem bevindt.
«
»
17:30 Sturm der Liebe
Tim geeft Amelie haar eerste les polo. Dirk springt uit zijn rolstoel en zet een paar stappen richting Linda. Lucy heeft het moeilijk wanneer Paul haar vertelt dat hij aan het daten is met Michelle.
«
»
18:35 De Pfaffs
Alles staat in het teken van Kelly's verjaardag. Met een zelf aangedreven mobiele tapinstallatie maken de Pfaffs Brasschaat onveilig. Zingend en feestend op authentieke en typisch 'Pfaffse' wijze.
«
»
19:15 Home and Away
Bij het afsluiten van Salt wordt Mackenzie benaderd door een onbekende man die een nogal dreigende boodschap heeft voor Tane. Irene probeert te bemiddelen tussen Alf en Martha.
«
»
19:45 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Zuid-Yorkshire probeert een alleenstaande moeder 10.000 pond aan achterstallige huur te innen van een huurder die met de noorderzon verdwenen lijkt.
«
»
20:45 Familie Gillis: Massa is kassa
Het hoogseizoen op de parken van de familie Gillis nadert zijn einde. Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud.
«
»
21:40 Steenrijk Straatarm
Vlaamse realityreeks (2020) over rijke en arme gezinnen die van huis wisselen.
«
»
22:50 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
00:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Zuid-Yorkshire probeert een alleenstaande moeder 10.000 pond aan achterstallige huur te innen van een huurder die met de noorderzon verdwenen lijkt.
«
»
01:00 Dr. Christian Will See You Now
Het gesnurk van Daren zet zijn relatie met zijn partner Lisa zwaar onder druk. Dr. Christian behandelt Kirsty, die aan trichotillomanie lijdt.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers