TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Ali
In 1964 zet Cassius Clay, die net olympisch goud in de wacht had gesleept, de boksring op stelten. Vooral zijn zelfzekerheid valt op, maar hij bewijst ook een echte kampioen te zijn.
«
»
13:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
14:20 Magnum
De voorzitter van een familiebedrijf vraagt Magnum om een onderzoek te doen naar de eerlijkheid van zijn neef.
«
»
15:20 De familie Backeljau
Die rosse doe-het-zelvers van over de deur zijn door de Backeljaus vakkundig weggepest. Er trekken nieuwe overburen in en de familie zet zich aan het gluren.
«
»
15:55 My Wife and Kids
Claire en Tony kondigen aan dat ze van plan zijn om samen naar bed te gaan. Jay en Michael willen het beter aanpakken dan hun ouders en proberen om dat idee uit de kinderen hun hoofd te praten.
«
»
16:20 Stargate SG-1
Het SG1-team krijgt Anice op bezoek, een Tok'ra-wetenschapper.
«
»
17:20 Highway Cops
De wegpolitie rukt uit voor een gekantelde wagen. In een ander voertuig treft de politie een pijp aan die gebruikt wordt om drugs te roken.
«
»
17:50 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
19:05 How I Met Your Mother
Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag zullen informeren tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall breekt zijn been, waardoor hij niet kan deelnemen aan de marathon van New York. Barney loopt in zijn plaats en haalt als bij wonder de finish.
«
»
20:05 Darts - EK
Liveverslag van de eerste acht duels in de eerste ronde op het EK darts.
«
»
00:00 M*A*S*H
De verpleegsters weigeren op date te gaan tot hun eenzame collega Edwina een date krijgt, dus trekken de mannen strootjes.
«
»
00:30 M*A*S*H
Radar heeft de bons gekregen van zijn vriendinnetje Linda. Hawkeye en Trapper John willen het gebroken hart van hun vriend helen en proberen een afspraakje voor hem te versieren.
«
»
01:05 Stargate SG-1
Het SG1-team krijgt Anice op bezoek, een Tok'ra-wetenschapper.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers