
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
06:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:45 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
07:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
07:30 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
10:10 | Njamma Mia! |
Vandaag schuiven we de stoelen onder onze Italiaanse tafel. Peppe voert ons mee naar Calabrië en dat ligt helemaal in het zuiden van Italië.
«
»
10:25 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
10:45 | Panklaar |
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
10:55 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Dominique trekt naar Parijs voor Salon du Chocolat waar hij een prijs in ontvangst mag nemen. Op de beurs ontmoeten we Yves Thuriès, een god van de Franse patisserie en chocolaterie.
«
»
11:15 | Piet Patron |
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
11:40 | Vlaanderen Kookt |
In Kester, in het hartje van het Pajottenland, leert Jan vandaag een originele pompoenbereiding maken.
«
»
12:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
13:20 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
13:40 | De Zoete Zonde |
Melon glow, zo heet het topdessert dat Roger van Damme vandaag voor jullie zal maken.
«
»
14:05 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
14:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
15:05 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
15:40 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
16:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
16:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
17:55 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
18:20 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
18:55 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
19:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
20:10 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
21:05 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
21:30 | A la carte |
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
22:00 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
22:30 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
23:25 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
00:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
00:31 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
01:05 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
01:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
02:10 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
02:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
03:00 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
03:20 | A la carte |
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
03:45 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
04:10 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
04:55 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
05:25 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
05:45 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»