TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi vindt een tijdscapsule die Alfons en Hildegard 40 jaar geleden samen hebben begraven. Wanneer Vanessa dit ziet, snapt ze wat echte liefde is. Dirk denkt dat het tijd is om eerlijk te zijn.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Psycho She Met Online
Wanneer de man van Karen na een auto-ongeluk in het ziekenhuis wordt opgenomen, besluit ze de logeerkamers in hun huis online te verhuren. Alles gaat goed tot Miranda één van de huurders wordt.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon en Raj willen testen of ze zouden kunnen overleven in een zoutmijn. Leonard en Penny blijven discussiëren over hun financiën. Ze besluiten raad te vragen aan Howard en Bernadette.
«
»
16:50 Will & Grace
Will, Karen en Jack nemen onbewust hallucinogenen. Will en Jack vragen zich af of ze zielsverwanten zijn en Karen geeft haar laatste optreden als mevrouw Stanley Walker.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Howard maakt zich zorgen over wie de date van Stuart zou zijn. De meiden besluiten om hun oude dates die ze naar het schoolbal vergezelden weer op te zoeken. Sheldon voelt zich onder druk gezet.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Sheldon raakt in paniek wanneer hij hoort dat Leonard onder het mes moet voor een kleine operatie. Rajs ouders kondigen aan dat ze gaan scheiden.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry's droom komt uit: hij krijgt een hond. Maar tot zijn teleurstelling trekt de pup meteen naar Murray. Beverly is boos omdat Erica en Lainey zonder haar een meidenlogeerpartij houden.
«
»
18:40 The Simpsons
Lisa is het er helemaal niet mee eens dat Homer de kabeltelevisie van de buren aftapt. Maar Homer is in de wolken met zijn 68 nieuwe kanalen.
«
»
19:10 The Simpsons
Selma vertelt Homer en Marge dat ze graag een man zou vinden om haar verdere leven mee te delen. Homer en Marge willen die man voor haar zoeken.
«
»
19:40 White Collar
Wanneer Peter en Neal ontdekken dat rechter Michelle Clarke banden heeft met agent Garett Fowler, bedenken ze een manier om beiden in nauwe schoentjes te brengen.
«
»
20:35 Chicago Fire
Een dodelijk virus verspreidt zich over Chicago en maakt verschillende slachtoffers. Severide vermoedt dat er meer aan de hand is wanneer er ook nog brand uitbreekt in een universiteit.
«
»
21:25 Chicago Med
Een heel appartementencomplex gaat in quarantaine wanneer de uitbraak van een dodelijk virus tot een pandemie dreigt te leiden.
«
»
22:15 Chicago P.D.
Wanneer de politie de bioterrorist in het vizier krijgt die Chicago in zijn greep heeft, wordt er een nooit eerder vertoonde klopjacht in gang gezet.
«
»
23:05 White Collar
Wanneer Peter en Neal ontdekken dat rechter Michelle Clarke banden heeft met agent Garett Fowler, bedenken ze een manier om beiden in nauwe schoentjes te brengen.
«
»
23:55 Queen of The South
Teresa probeert te ontsnappen en krijgt hierbij hulp van een onverwachte bondgenoot.
«
»
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers