TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Taarten van Begijn
De 14-jarige Jordy uit Oostkamp is blind geboren. Hij wil een bijzondere taart bakken voor kapper Filip, die een benefiet voor hem organiseerde.
«
»
06:05 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:20 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
08:05 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:05 Nonkel Jef
Eduard vertrekt op vakantie naar Frankrijk. Er wordt een tombola georganiseerd om de voetbalclub te sponsoren. Odette wint een mooie prijs waarmee ze de nodige moeilijkheden krijgt.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Een opdracht van het hoofdkantoor heeft verrassende gevolgen voor Boden. Gallo moet onverwacht in actie komen wanneer het team opgeroepen wordt voor een explosie op een bouwwerf.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Lego Masters Australia
De vijf resterende teams, waarvan er eentje over immuniteit beschikt, moeten deze keer aan de slag om een kunstwerk in 3D te bouwen. Welk duo faalt en moet na afloop de wedstrijd verlaten?
«
»
15:00 Rijker dan je denkt?
Staf en zijn experten zijn te gast in Greenville in Houthalen. Oude Louis Vuitton tassen zijn erg gegeerd door verzamelaars. Expert David De Brauwer is onder de indruk van een grote reiskoffer.
«
»
16:10 K2 zoekt K3
Vierde auditieshow waarin een nieuwe lading kandidaten een zelfgekozen K3-liedje brengen en hopen zo groen licht te krijgen van Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury.
«
»
18:15 Expeditie Pairi Daiza
Realityreeks.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Viva Vermeire
Jacques Vermeire zet ons op weg naar een deugdelijk en godvruchtig leven. Het had niet veel gescheeld of Jacques was pastoor geworden, zo getuigde zijn oude schooldirecteur ooit in 'Klasgenoten'.
«
»
20:35 Spectre
Een cryptische boodschap brengt James Bond op het spoor van een geheime, sinistere organisatie, genaamd Spectre. Op het thuisfront voert M een politieke machtsstrijd over het voortbestaan van MI6.
«
»
23:25 Telefacts
In amper een jaar tijd zijn de eerste coronavaccins ontwikkeld. Een historische wetenschappelijke prestatie. Ze beloven ons een uitweg uit de pandemie. Maar toch zijn heel wat mensen niet enthousiast.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Cheryl is gevraagd om een column te schrijven in een glossy blad, terwijl Martin probeert een nieuwe hit te schrijven over het aanstaande vaderschap.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je stiekem televisie kan kijken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers