TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:30 SOS Piet
Sharon gaat de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze-pepersaus. - Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af. - Sophie wil aardbeientaart maken.
«
»
18:05 SOS Piet
Speenvarken op de grill gebakken - Aardappelen in de oven - Gegrilde groentjes voor de barbecue.
«
»
18:35 SOS Piet
Peter zijn Chinese tomatensoep ziet er niet uit zoals het hoort. - Isatou heeft problemen met de vulling van haar champignonkroketten. - Myriam haar horentjes met patisseriecrème mislukken altijd.
«
»
19:05 SOS Piet
Angies vegetarische vogelnestjes vallen uit mekaar. - Gerda heeft problemen met haar linzenpaté. Die is te zacht en smaakt niet lekker. - Fabienne is niet tevreden met de smaak van haar orange glacé.
«
»
19:35 SOS Piet
Dirk is verzot op de kalfsniertjes in sherrysaus van zijn moeder. - Maria wil een goede ouderwetse zure melksaus maken. - Jeanine heeft problemen met haar rumtopf: het fruit gist in de bokaal.
«
»
20:00 EHBL
Mieke en Frankie kochten twee jaar geleden een huis in Zelzate, waar nog heel wat oplapwerk aan is. Maar dan belandt Frankie in een rolstoel en de klussen blijven liggen.
«
»
20:35 Super 50
Steve Miller Band, The Scene en INXS zorgen voor sfeer in Super 50.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Deze week in 'Tien om te Zien' onder meer Urbanus, Soulsister, Eddy Wally en Good Shake!
«
»
22:30 De Planckaerts
Eddy stapt voor Iluna en Francesco zingt voor haar. Op zijn pelgrimstocht ontmoet Eddy nieuwe mensen en oude bekenden. In de Brusselse bossen zit boezemvriend Ivan Heylen op hem te wachten.
«
»
23:05 Pa heeft een lief
Fernand wil een escortemeisje inschakelen om Victor van zijn homofiele gevoelens af te helpen. Francis en Jean-Paul vinden dit een schitterend idee.
«
»
23:40 EHBL
Mieke en Frankie kochten twee jaar geleden een huis in Zelzate, waar nog heel wat oplapwerk aan is. Maar dan belandt Frankie in een rolstoel en de klussen blijven liggen.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers