TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:30 SOS Piet
Sharon gaat de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze-pepersaus. - Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af. - Sophie wil aardbeientaart maken.
«
»
18:05 SOS Piet
Speenvarken op de grill gebakken - Aardappelen in de oven - Gegrilde groentjes voor de barbecue.
«
»
18:35 SOS Piet
Peter zijn Chinese tomatensoep ziet er niet uit zoals het hoort. - Isatou heeft problemen met de vulling van haar champignonkroketten. - Myriam haar horentjes met patisseriecrème mislukken altijd.
«
»
19:05 SOS Piet
Angies vegetarische vogelnestjes vallen uit mekaar. - Gerda heeft problemen met haar linzenpaté. Die is te zacht en smaakt niet lekker. - Fabienne is niet tevreden met de smaak van haar orange glacé.
«
»
19:35 SOS Piet
Dirk is verzot op de kalfsniertjes in sherrysaus van zijn moeder. - Maria wil een goede ouderwetse zure melksaus maken. - Jeanine heeft problemen met haar rumtopf: het fruit gist in de bokaal.
«
»
20:00 EHBL
Mieke en Frankie kochten twee jaar geleden een huis in Zelzate, waar nog heel wat oplapwerk aan is. Maar dan belandt Frankie in een rolstoel en de klussen blijven liggen.
«
»
20:35 Super 50
Steve Miller Band, The Scene en INXS zorgen voor sfeer in Super 50.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Deze week in 'Tien om te Zien' onder meer Urbanus, Soulsister, Eddy Wally en Good Shake!
«
»
22:30 De Planckaerts
Eddy stapt voor Iluna en Francesco zingt voor haar. Op zijn pelgrimstocht ontmoet Eddy nieuwe mensen en oude bekenden. In de Brusselse bossen zit boezemvriend Ivan Heylen op hem te wachten.
«
»
23:05 Pa heeft een lief
Fernand wil een escortemeisje inschakelen om Victor van zijn homofiele gevoelens af te helpen. Francis en Jean-Paul vinden dit een schitterend idee.
«
»
23:40 EHBL
Mieke en Frankie kochten twee jaar geleden een huis in Zelzate, waar nog heel wat oplapwerk aan is. Maar dan belandt Frankie in een rolstoel en de klussen blijven liggen.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers