TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Marathon man
In New York ziet student en getalenteerd loper Babe hoe zijn broer Doc vermoord wordt. Doc was als lid van een geheime overheidsdienst de voormalige nazidokter Christian Szell op het spoor.
«
»
13:55 My Wife and Kids
Michael, alias opperhoofd Kale Arend, wordt gerecruteerd om het kamp van Kady en haar vrienden te leiden.
«
»
14:25 My Wife and Kids
Michael wil graag een beetje tijd voor zichzelf en hoopt iedereen het huis uit te krijgen.
«
»
14:55 De Wegpolitie UK
Interceptors AJ en Richie Gatland achtervolgen een busje dat over smalle plattelandsweggetjes crost, maar de bestuurder probeert hen te rammen. Krijgt AJ zijn prooi te pakken?
«
»
15:50 De Wegpolitie UK
Vanavond achtervolgen Interceptor Chris Green en het team een gestolen Mazda M3, die door de sneeuw op hoge snelheid vlucht. Als de auto het begeeft, verdwijnt de bestuurder een industrieterrein op.
«
»
16:50 De familie Backeljau
De Bomma is enorm begaan met het wel en wee van Artsen Zonder Grenzen. Ze telefoneert de hele dag naar Afrika en het Midden-Oosten om de hulpverleners wat moed in te spreken.
«
»
17:25 De familie Backeljau
De moeder van Marcel De Neudt wordt 70 en Marcel geeft een feest voor de familieleden. Ten huize Backeljau heeft Maria die dag een lingerienamiddag georganiseerd voor de vrouwen uit de buurt.
«
»
17:55 De familie Backeljau
Blacky en Queeny treden in het huwelijk. De plechtigheid is hoogst ontroerend. Queeny's bruidsjurk is van een ongeziene pracht. Cois vindt de hele bedoening maar flauwekul.
«
»
18:25 De familie Backeljau
Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Nu terroriseert zelfs een Antwerpse piratenzender de buurt met teleshopping.
«
»
19:00 World Grand Prix Darts
Darts.
«
»
23:00 Out of the Cage
Om te ontsnappen aan een maatschappij waarin mannen de plak zwaaien startte de Libanese Jena Karam met het beoefenen van een van de meest gewelddadige sporten ter wereld: mixed martial arts (MMA).
«
»
00:05 The Island With Bear Grylls
Tijd voor Bear Grylls om na vijf weken de balans op te maken: welke generatie heeft het experiment het beste doorstaan?
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers