TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:28 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Pieter Konijn
Het plan van Pieter om de tuin van meneer Verhoef leeg te roven valt in duigen als hij merkt dat Snuit er al eerder is. De konijnen moeten een manier vinden om hun tuin terug te krijgen.
«
»
06:50 My Petsaurus
Chloe probeert om haar favoriete tv-programma te bekijken.
«
»
06:55 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Pip komt bij Posy thuis en is enthousiast als hij ontdekt dat ze een kikkerhut heeft gemaakt. Hij vindt het te gek en Posy stelt voor dat hij ook een hut gaat maken.
«
»
07:05 Love Monster
Lief Monster krijgt een verrassing van Klein Zacht Konijntje. Maar hij mag het pas openmaken als het donker is.
«
»
07:12 Peppa Pig
De familie Big heeft een heerlijke dag bij meneer Pomfrito in Graafland.
«
»
07:17 Peppa Pig
Als Teddy vies is na het springen in modderpoelen, gaat ze naar de poppendokter.
«
»
07:20 Apennoten pop
Er wordt per thema een liedje door de kinderen gezongen dat gebaseerd is op een bekend popliedje. Er wordt ook gedanst.
«
»
07:35 Splat & Seymour
Splat heeft beloofd om vandaag op Flo te passen. Hij heeft Katja ook beloofd om te gaan fietsen en wil geen van beiden teleurstellen. Hij besluit beide beloftes na te komen.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen, zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
08:00 That's Joey!
Joey denkt dat Igor een hele besmettelijke ziekte heeft, waar zijn hersenen van zullen smelten. Dus gaan ze samen op zoek naar een medicijn.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon is vergeten om Trex uit te laten en neemt hem mee naar het park.
«
»
08:25 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:40 ZappSport
De bekende tiktokster Yazzminaa verrast een aantal fans. AZ gaat latje trappen en Ron regelt dat Shairon Martis, één van de beste honkballers van ons land, een aantal skills van Twan verbetert.
«
»
09:00 Ninja Nanny
De politie is op zoek naar de ninja's die zich nu al een paar keer hebben laten zien in Gooidorp. Wanneer Stanley wordt opgepakt als verdachte voelt Hunter zich schuldig.
«
»
09:30 De Proefkeuken
Willem en Pieter dromen van een eigen attractie op de kermis. Ze bouwen zelf de lolly-tollie-grijpmachine.
«
»
09:55 Koken met konijnen
Baasje Serra en haar eenzame cavia Wortel zijn te gast. Wortel bleef alleen achter na de dood van cavia Sla. Diederik en Ayrton bakken heerlijke Baas&BeestBestieBiscuitjes en regelen een dierendate.
«
»
10:10 Hoofdzaken
Olivier vindt het leuk een brugklasser te zijn en Lotte vertelt hoe verdrietige liedjes zorgen dat zij zich juist beter voelt. Julius zou zijn broer nooit willen inruilen.
«
»
10:25 Zeven kleine criminelen
Nu de overval niet door kan gaan, omdat Tenno op de hoogte is van het plan, lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat Raffie bedenkt Tenno bij het team te vragen. Iedereen is blij behalve Wahid.
«
»
11:10 De Blauwe Hond
De gast kunstenaar is Keetje Mans. Jasper en Keetje bezoeken samen het Van Goghmuseum en maken daarna samen een groot doek met dromerige afbeeldingen.
«
»
11:25 De Stripshow
Leon Römer laat stapsgewijs zien hoe je een stripfiguur tekent, hoe je emoties toevoegt aan je figuur, hoe je beweging toevoegt en hoe je teksten door kleur of vorm nog duidelijker worden.
«
»
11:35 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
11:40 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en Klaas doet een bijzonder beroep.
«
»
11:50 Welkom bij 70 jaar KinderTV
Van Bassie tot Adriaan (Paul Groot en Stefan de Walle), van Theo tot Thea (Alex Klaasen en Ellen Pieters), van Ria Bremer tot Pippi Langkous (Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman) en van Joost Prinsen tot Wieteke van Dort (Remko Vrijdag en Ilse Warringa).
«
»
12:20 Het beste van 70 jaar KinderTV
Van welke generatie je ook bent, iedereen heeft zijn eigen herinneringen aan de Nederlandse kindertelevisie. Twaalf bekende Nederlanders genieten een uur lang van bijzondere fragmenten.
«
»
13:20 Junior Songfestival Nationale Finale 2021
De meidengroep Melody, Priscilla, Ayana en de groep SH!NE zetten tijdens de finale alles op alles om de jury en de kijkers te overtuigen.
«
»
14:15 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
14:45 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:35 In Oranje
De 12-jarige Remco is een getalenteerde voetballer. Het is zijn grote droom ooit te mogen spelen in het Nederlandse elftal. Wanneer zijn vader Erik plotseling overlijdt, stort Remco's wereld in.
«
»
17:05 Zapp Your Planet
Manon legt uit dat om de palmolie die in onze pindakaas, chips en snoep zit te verbouwen, veel bossen worden gekapt. Daardoor worden dieren bedreigd. Gelukkig is er een alternatief: olie uit algen.
«
»
17:30 Topdoks
Elbert is erbij als Loïs voor het eerst haar brace krijgt. Ze heeft scoliose en zo'n corset helpt haar kromme wervelkolom recht te maken.
«
»
17:50 Brainstorm
Wat doet stress met je geheugen? Zijn je herinneringen te beïnvloeden? Is chocolade goed voor je hersenen? En wat doet presentator Frank Evenblij om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen?
«
»
18:10 Vlogmania
Vader en moeder Kick maken thuis een vlog vol grappen en grollen. Dit tot grote ergernis van hun kinderen. Jaylinn vlogt over het belang van in beweging blijven, maar haar broertje verpest de opname.
«
»
18:30 Welkom bij 70 jaar KinderTV
Van Bassie tot Adriaan (Paul Groot en Stefan de Walle), van Theo tot Thea (Alex Klaasen en Ellen Pieters), van Ria Bremer tot Pippi Langkous (Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman) en van Joost Prinsen tot Wieteke van Dort (Remko Vrijdag en Ilse Warringa).
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 ZappDoc: Nog één week
Laila (11) is supergoed in voetbal. De KNVB heeft haar uitgekozen voor een speciale dag, waar ze gescout kan worden voor het selectieteam. Lukt het haar om de stap te zetten naar het profvoetbal?
«
»
19:45 3 op Reis
Dzifa probeert zo lang mogelijk door Zuid-Europa te reizen met een klein budget. Deze week reist ze af naar de surfhoofdstad van Frankrijk: Hossegor.
«
»
20:20 Alles van Waarde
In de schaduw van een kerk worden 's nachts twee mannen, Marc en Rick, in elkaar geslagen. Zowel een filmmaker als een rechercheur proberen te achterhalen wat er is gebeurd.
«
»
22:00 Arjen Lubach LIVE!
Arjen Lubach laat een andere kant van zichzelf zien: persoonlijk, spontaan én muzikaal. Het liedje 'Beter in bed' uit deze voorstelling werd genomineerd voor de Annie MG Schmidt-prijs.
«
»
23:15 Het beste van...drama
Victor Reinier, Peter Römer, Hetty Heyting, Willeke Alberti en Barrie Stevens bekijken de meest indrukwekkende series en halen herinneringen op. Jeugdseries, komedie en crime komen allemaal aan bod.
«
»
00:25 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 8: Ajax - FC Utrecht, SC Cambuur - AZ, Vitesse - Feyenoord en PSV - Sparta.
«
»
01:25 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:25 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:30 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 8: Ajax - FC Utrecht, SC Cambuur - AZ, Vitesse - Feyenoord en PSV - Sparta.
«
»
04:26 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers