TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 The Big Bang Theory
Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.
«
»
11:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:55 The School of Rock
Gitarist Dewey Finn werd uit zijn rockband gezet en moet noodgedwongen een tijdelijke job aannemen als leerkracht op een conservatieve privéschool.
«
»
16:00 L.A.'s Finest
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen.
«
»
17:00 L.A.'s Finest
Syd vangt McKenna op, die rouwt om de dood van een geliefde. Ondertussen werken alle LAPD-agenten samen om Lustrom Holdings een halt toe te roepen en de vrede te laten terugkeren in Koreatown.
«
»
18:05 The Mummy Returns
Rick en Evelyn zijn getrouwd, hebben een achtjarige zoon Alex, en wonen in een groot landhuis in Engeland. Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer de mummie van Imhotep weer tot leven wordt gewekt.
«
»
20:30 The Amazing Spider-Man
Tijdens een bezoek aan een laboratorium wordt Peter Parker gebeten door een radioactieve spin. Die geeft hem bijzondere krachten, die Peter aanwendt om de misdaad te bestrijden.
«
»
23:00 Timeless
Terwijl Wyatt wegglipt uit de bunker om een onwaarschijnlijke waarheid onder ogen te zien, achtervolgen Lucy, Rufus en Flynn het Moederschip naar de heksenprocessen in Salem in 1692.
«
»
00:00 Godfather of Harlem
Bumpy moet zijn rivalen afhouden om een grote lading heroïne te ontvangen. Terwijl in Harlem rellen uitbarsten, gaat Malcolm X akkoord met bescherming uit onverwachte hoek.
«
»
01:05 The Orville
Op weg naar Moclus, waar Bortus zijn jaarlijkse Moclan-ceremonie houdt, ontdekt Ed dat Kelly weer aan het daten is. Gordon vraagt John om hulp en Claire vraagt Isaac om opvoedadvies.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers