TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Omdat ze het strenge protocol beu is, beslist de koningin om haar bijenkorf even te laten voor wat hij is en een kijkje te nemen op de velden rondom.
«
»
06:00 Taarten van Begijn
De 13-jarige Esther uit Wezemaal wil graag een taart bakken voor haar beste vriendin Sophie-Anne.
«
»
06:20 Denver: De Allerlaatste Dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:30 Denver: De Allerlaatste Dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Knoest stemt met tegenzin in om Wolkie te helpen om iemand een knuffel te geven op Knuffeldag. De verraderlijke trol Creek keert terug naar Troldorp.
«
»
07:05 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:55 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft een verrassing voor Hanne en Klaasje: ze gaan samen de Roller Disco poetsen. Dat is echter dik tegen de zin van Hanne. Om niet te hoeven helpen, doet ze alsof ze ziek is.
«
»
08:40 Draken: Race naar de rand
Drakenoog 2 is compleet met de vijf lenzen en onthult de locatie van de ogenschijnlijke Drakenkoning. Vissenpoot weet meteen wat het is en waar ze het kunnen vinden.
«
»
09:00 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Johnny heeft Odette uitgenodigd om samen met hem naar het trouwfeest van Mona te gaan. Nonkel Jef begint Odette al te missen als ze niet op de boerderij is.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Gooische vrouwen
Evert reist met zijn nieuwe vriendin Diana naar Milaan. Cheryl is er niet over te spreken dat Martin met hun zwart geld een nieuwe auto heeft gekocht. Claire zoekt toenadering tot de schatrijke Ernst.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Belgium's Got Talent
Derde auditieshow waarin de meest uiteenlopende talenten worden beoordeeld door juryleden An Lemmens, Ruth Beeckmans, Bart Peeters en Davy Parmentier.
«
»
16:00 Ethias Cross
Het parcours loopt over het domein van be-MINE, de historische mijnsite van Beringen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:30 K2 zoekt K3
De zoektocht naar een opvolger/opvolgster van Klaasje gaat verder. Nog vr de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst twee professionele jury's trotseren.
«
»
22:25 What Women Want
Het leven van Nick Marshall krijgt een heel andere wending wanneer hij een stroomstoot krijgt en bewusteloos raakt. Eenmaal terug bij bewustzijn, is hij in staat om te horen wat vrouwen denken.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Maya!
Maja en haar vriendjes ontdekken een groot slijmspoor en Shelby's paddestoelen zijn verdwenen. Barry denkt zeker te weten wat er aan de hand is: er zit een monster in de wei!
«
»
05:50 Taarten van Begijn
De 10-jarige Lukas uit Houtem wil graag een taart bakken voor de brandweermannen van Veurne. Een jaar geleden hebben die Lukas gered na een ongeluk op de boerderij van zijn ouders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers