TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Hotel Inpector
Alex Polizzi trekt naar het verlieslatende The Crown Inn, Aldbourne om er de 69-jarige Alan te helpen. Geschokt door wat ze vindt, weigert Alex zichzelf in te checken.
«
»
12:25 Curvy Supermodel
Het einde komt in zicht voor de modellen. In de halve finale strijden de vier overgebleven modellen voor een laatste keer tegen elkaar op de catwalk.
«
»
13:30 Love Bites
Singles Harley, Naomi en Keelie betreden de keuken van Scarlett in de strijd om het hart van Rashaun. Welke dame weet hem te overtuigen van haar kookkunsten?
«
»
14:30 Helse bruiden
Taylor eist dat haar hele huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een agressieve zenuwinzinking begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje.
«
»
15:30 Hotter Than My Daughter NL
Reality-show.
«
»
16:25 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
17:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Ammerzoden woont de 55-jarige Ine al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij.
«
»
18:25 Ik vertrek
Floor en Gerrieke nemen in het Tsjechische Bukovina een vervallen arbeiderscamping over. De meiden trekken alles uit de kast om de boel te verbouwen. Maar de winters zijn koud en de taal is moeilijk.
«
»
19:25 Getekend voor het leven
Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben.
«
»
20:25 Guardians of the Galaxy Vol. 2
Star-Lord en zijn team doorkruisen opnieuw het heelal om allerlei gespuis te bestrijden. The Guardians moeten de wapens opnemen om bij elkaar te blijven.
«
»
22:55 Wanted
Wanneer de depressieve kantoorbediende Wesley Gibson ontdekt dat zijn vermoorde vader een huurmoordenaar was, sluit hij zich aan bij een geheim genootschap om hem te wreken.
«
»
01:00 Vermoord in het buitenland
John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers