TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:40 Xena, The Warrior Princess
Een orakel voorspelt dat een pasgeboren kind ooit op de troon van koning Gregor zal plaatsnemen.
«
»
12:35 Xena, The Warrior Princess
De beeldmooie prinses Jana is verloofd met prins Agranon van Colonus.
«
»
13:30 Magnum
Magnum reist naar Sicilië, waar hij de jonge Katrina uit de klauwen van de gewetenloze Marquese DeComo moet redden. Hij slaagt in zijn opdracht, maar dat bekomt hem niet bepaald goed.
«
»
14:30 My Wife and Kids
De Kyles gaan op vakantie naar Hawaï. Voor ze vertrekken, zijn er echter al de nodige problemen.
«
»
15:00 My Wife and Kids
Eenmaal aangekomen in Hawaii, verliest Michael zijn koffer en de originele hotelreservatie.
«
»
15:25 My Wife and Kids
De vakantie van de Kyles dreigt in mineur te eindigen wanneer Michael ontdekt dat hun terugvlucht eerder vertrekt dan hij dacht.
«
»
15:55 De Wegpolitie UK
Jenno krijgt een lading pepperspray in zijn gezicht, Jim heeft zijn handen vol met een luidruchtige dronken bestuurder en Tom Spowage jaagt op een gewelddadige gewapende overvaller.
«
»
16:55 De Wegpolitie UK
Jacko probeert een verdachte te stoppen die een pakje uit het raam gooide tijdens een achtervolging. Een jonge bestuurder beweert dat hij werd gedwongen door een familielid om de wet te overtreden.
«
»
17:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verdiepen zich in de toenemende oplichtingspraktijken van verhuurders, alsook het stijgend aantal gevallen van verzekeringsfraude.
«
»
18:55 Body Cam Cops
Agenten weten bij de start van hun werkdag niet wat hen te wachten staat; een enkele dag is hetzelfde. Ze moeten dan ook voorbereid worden op alle mogelijke scenario's.
«
»
19:55 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:30 Game of Thrones
Cersei en Jaime moeten zich aanpassen aan een wereld zonder Tywin. Varys brengt Tyrion op de hoogte van een samenzwering. Dany moet een nieuwe bedreiging voor haar heerschappij onder ogen zien.
«
»
21:30 Game of Thrones
Arya komt aan in Braavos en gaat op zoek naar Jaqen H'ghar, een oude vriend. Jaime gaat op een geheime missie. Ellaria Sand wil wraak nemen voor de dood van Oberyn.
«
»
22:40 Game of Thrones
Tommen en Margaery trouwen, maar dat is duidelijk tegen de zin van Cersei. Arya kan zich maar moeilijk aanpassen aan haar nieuwe leven in Braavos.
«
»
23:50 Containment
Wanneer beelden worden verspreid over de chaos die zich binnen het cordon afspeelt, kan Lex niet anders dan om versterking vragen. Katie maakt kennis met de wanhopige ouders van een student.
«
»
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers