TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»
10:40 The Big Bang Theory
Sheldon is verplicht om voor een groepsproject samen te werken met zijn aartsrivaal Barry Kripke. Hij moet een straffe leugen verzinnen wanneer hij het moeilijk heeft om zijn werk uit handen te geven.
«
»
11:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:40 Around the World in 80 Days
Phileas Fogg, een briljante uitvinder die niet echt au sérieux wordt genomen, daagt Lord Kelvin, de voorzitter van de Royal Academy of Science, uit om als eerste de wereld rond te reizen in 80 dagen.
«
»
16:00 The Kids Are Alright
Mike en Peggy zijn verrast te horen dat eerwaarde Dunne een vriendin heeft. Frank verliest de kerksleutels die hem toevertrouwd waren.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Howard probeert op een goed blaadje te staan bij de vader van Bernadette door hem mee te nemen voor een namiddagje vissen. Ondertussen is Sheldon verplicht de zieke Amy te verzorgen.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
De jongens zijn van plan om het spel 'Dungeons and Dragons' te spelen. De meiden zijn niet uitgenodigd. Dit zorgt voor een discussie tussen de twee groepen. De meiden gaan een avondje uit.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Sheldon wordt valselijk beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Wanneer de wagen van Leonard wordt gestolen op weg naar de comicbeurs in Bakersfield, stranden de vrienden, verkleed als personages uit 'Star Trek', ergens op een verlaten plaats.
«
»
18:25 Ferdinand
Stier Ferdinand wil liefst een kalm leven leiden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langskomen om de ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht, wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen.
«
»
20:30 Red Sparrow
Tegen haar wil wordt de Russische ballerina Dominika opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de veiligheidsdienst.
«
»
23:05 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
01:25 American Horror Story
Nadat ze getuige was van de Apocalyps, moet Cordelia een manier vinden om Michael te stoppen.
«
»
02:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers