TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:47 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:31 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sesamstraat
Pino is een boom. De boom staat stil. Totdat het gaat waaien...
«
»
06:50 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
06:55 Pip and Posy
Het is een regenachtige dag en in het park komen Pip en Posy Jamila tegen die wormen aan het oprapen is. Ze kunnen het niet geloven. Wormen zijn toch vies en slijmerig?
«
»
07:05 Love Monster
Op een Ananas thema-feest wordt Lief Monster, vanwege zijn kostuum, gekroond tot Ananaskoning. Helaas is zijn kostuum niet geschikt om spelletjes in te doen.
«
»
07:11 Peppa Pig
Papa Big en meneer Stier verbouwen het speelplein, dus papa Big besluit om de kinderen wat eenvoudige wetenschap te leren.
«
»
07:15 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden moeten voor school een werkstuk maken. Ze moeten kastelen bouwen en die mee naar school nemen.
«
»
07:20 Het feest van Zappelin
De Zappelin-vrienden gaan de ruimte in. Zo wil Fenna graag naar Mars, zingt ze in een liedje. Soy leert je de grote ruimtereis-dans. Boswachter Tim organiseert een pissebeddenrace.
«
»
07:35 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan naar het park, maar het dreigt te gaan regenen.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Om ervoor te zorgen dat Luilaksmurf geen belangrijke gebeurtenissen meer mist, geeft Knutselsmurf hem een rugzak met een wekker erin. Hij houdt Luilaksmurf wakker, maar ook alle andere Smurfen.
«
»
08:00 De magische auto
Designo heeft een paar speelgoed-vuilniswagens waar hij alles van weet. Maar dan stapt hij met Soy Kroon in de magische auto en komt hij in een echte vuilniswagen terecht.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon en Trex willen een hamburger gaan halen bij de snackkar van Big Jack, maar dat gaat niet zo makkelijk als ze gedacht hadden.
«
»
08:25 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:40 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:30 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Rapper Donnie kennen we allemaal van zijn populaire hiphopmuziek. Maar dat ging niet altijd van een leien dakje, verklapt hij aan koorkinderen Lemay en Tom.
«
»
09:40 Jill
Jill wil een echte goudzoeker zijn, zoals ze vroeger in het Wilde Westen voorkwamen. Niels van Fource komt langs. Ze maken goudstaafjes die je kunt eten.
«
»
10:00 Mees Kees
Aukje wordt gepest door een jongen uit groep 8, maar Mees Kees kan haar niet helpen. Hij wordt zelf ook gepest door meester Hank.
«
»
10:25 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:50 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:15 Nieuwe Baasjes
De familie Houbraken zou graag een hert, roofvogel of pauw willen. Wat gaat het worden?
«
»
11:30 Betreden Op Eigen Risico
Een melige aftrap, Joost Speelt Spellen in de studio en Sanne Wevers prankt haar grootste fans.
«
»
11:55 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
12:20 Junior Bake Off Vlaanderen
De eerste opdracht die de bakkers voor de kiezen krijgen is een pannenkoek in de vorm van Jerooms gezicht. Niet evident wanneer de man in kwestie over je schouder meekijkt.
«
»
13:00 Junior Bake Off Vlaanderen
In week twee moeten niet één, maar twéé bakkers de tent verlaten. De juniors doen er daarom alles aan om deze week te overleven.
«
»
13:45 Junior Bake Off Vlaanderen
Het is vriendschapsweek in 'Junior Bake Off'. De juniors maken baksels ter ere van hun beste vrienden. Als technische proef staan appelkaneelrolletjes op het menu en ze gaan aan de slag met cupcakes.
«
»
14:30 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
14:45 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
15:00 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
15:15 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
15:35 De Kidnappers
Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg.
«
»
16:50 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? En wat ligt daar op de snijtafel?
«
»
17:15 De dikke data show
Is het wel zo 'smart' om steeds meer slimme apparaten te gebruiken? Al die apparaten met al jouw privégegevens zijn immers wel aangesloten op het wereldwijde web.
«
»
17:35 Willem Wever
Dit keer gaat het over narcose van wilde dieren, gelatine en deepfake.
«
»
17:50 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen voor hun waterpomp om hun bootjes drijvende te houden. Tim wil zo snel mogelijk over een verkeersdrempel rijden.
«
»
18:15 Try Before You Die
Stephanie van Eer en Tim Senders gaan uitvechten wie de beste freediver is. Daarvoor zijn ze afgereisd naar de diepste indoor duiktank van Nederland.
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie om sterrenchefkok Joris Bijdendijk te verrassen met een vernieuwend gerecht. Hij zoekt het in de duurzame hoek en maakt een spectaculair gerecht.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Het beste van Bommetje!
Te gast zijn onder anderen Raven van Dorst en Patrick Martens.
«
»
19:45 Vlogmania
Wanneer de familie Kick een vlog maakt over hun bezoek aan het pretpark, probeert vader Kick de kijkers zo veel mogelijk entertainment te bieden.
«
»
20:05 De regels van Floor
Margreet heeft een te gek keyboard met alles erop en eraan. Floor wil er ook een, maar het keyboard is veel te duur, dus moet ze zelf sparen.
«
»
20:25 Socutera
Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.
«
»
20:26 Sommerdahl
Dan en Marianne hebben besloten uit elkaar te gaan, wat ongemakkelijke situaties op het werk zou kunnen opleveren. Ondertussen dient zich een nieuwe zaak aan voor Dan en zijn team.
«
»
22:00 Boerderij van Dorst
Historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer zijn te gast.
«
»
23:00 Millennium: De vrouw die met vuur speelde
Mikael bereidt een speciale editie van 'Millenium' voor rond vrouwenhandel. Twee van zijn collega's worden echter vermoord en Lisbeth is de hoofdverdachte...
«
»
01:10 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:28 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers