TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
De maan schuift voor de zon en de dieren raken van slag. Het is pikdonker en Willy en een aantal kleine bijtjes kunnen de korf niet meer vinden.
«
»
06:05 Maya!
Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
«
»
06:15 Dawn of the Croods
Als Eep een vegetariër wordt, gaat de familie op zoek naar de grootste groenten die ze kunnen vinden, totdat er iets gebeurt dat hen op andere gedachten brengt.
«
»
06:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:45 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Kattenoog
Eli en Simone zijn ervan overtuigd dat Robin gaat veranderen in een zombie... en dat gaan ze niet zomaar laten gebeuren. Ze ontdekken de identiteit van de zombiemeester en bedenken een plan om hem uit te schakelen.
«
»
09:00 Lenderd
Magazine.
«
»
09:05 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:20 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Nonkel Jef neemt deel aan een radiowedstrijd en wint een waardeloze prijs. De boer reageert zijn woede af op de presentator, die hem prompt voorstelt om een uurtje radio te komen maken.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
Willemijn en Anouk gooien mekaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd op haar is.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Bij het onderzoek naar de moord op de vriend van Burgess dreigt een onvermoede, donkere kant van haar aan het licht te komen. Maar de achterliggende reden voor de moord is een nog grotere verrassing.
«
»
14:30 Love on Safari
Webdesigner Kira erft een prachtig dierenreservaat in Zuid-Afrika. Ze twijfelt of ze het wil verkopen en besluit er een kijkje te gaan nemen. Ze maakt er kennis met de aantrekkelijke boswachter Tom.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Goed Verlof
Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant.
«
»
17:45 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens trekt opnieuw naar Brouwerij Palm, waar hij deze keer onder meer een smeedijzeren arend op ware grootte, een verzameling oude camera's en speelgoedtreintjes te zien krijgt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De 25
VTM geeft een overzicht van de 25 natste momenten die ooit op de zender te zien waren.
«
»
20:35 Instant Family
Ellie en Pete willen een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend, tot ze thuis met drie drukke kinderen zitten.
«
»
22:55 Walk The Line
1954. Zanger Johnny Cash vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Zijn unieke stem maakt van hem een ster en hij toert door heel Amerika.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Klus, Smal en Smul genieten met volle teugen van de stralende zon. Na een tijdje krijgen Klus en Smul honger.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
05:56 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers