TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 The Pink Panther Strikes Again
Dreyfus, een voormalige politiechef, ontsnapt uit een inrichting en probeert Clouseau te vermoorden. Als dat mislukt, probeert hij het op een andere manier.
«
»
13:10 The A-Team
De psycholoog van Murdock wordt ontvoerd en het A-Team komt dan ook onmiddellijk in actie. Hun achtervolging brengt hen naar Zuid-Amerika.
«
»
14:10 The A-Team
Het A-Team ontdekt dat een populaire kindershow eigenlijk een dekmantel is voor een belangrijke heroïnesmokkelaar.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Michael vraagt aan een aantrekkelijk meisje om Junior bijles wiskunde te geven.
«
»
15:35 My Wife and Kids
Junior wordt geplaagd door de nieuwe buurjongen die veel groter en sterker is dan hijzelf. Intussen kibbelen Michael en Jay opnieuw over Jays werk.
«
»
16:05 De Wegpolitie UK
De agenten moeten snel een beschonken bestuurder zien aan te houden die op de snelweg aan het spookrijden is.
«
»
17:00 De Wegpolitie UK
De agenten achtervolgen een auto een gitzwarte akker op; Jacko helpt een grote heroïnevangst te doen en nieuwe politiehond Elsa zit een inbreker achterna door de straten van Middleborough.
«
»
17:55 Trippers
Jan Versteegh ziet hoe er in China wordt gewerkt aan de opleiding van een nieuwe Jackie Chan. In Japan gaat de samenleving gebukt onder de grote hoeveelheid mensen die in eenzaamheid leven en sterven.
«
»
18:50 Trippers
Geraldine Kemper duikt in de wereld van de cowboys in de zuidelijke staten van de VS en Tim Hofman is in Polen waar het rechts-extremisme steeds meer de kop opsteekt.
«
»
19:55 Lookalikes
Reporter Piet De Praitere ontmoet dierenverzorger Edwin Deschutter in de Antwerpse Zoo. Edwin wordt voortdurend aangeklampt door bezoekers omdat hij zo hard lijkt op Bart De Wever.
«
»
20:30 Game of Thrones
In King's Landing heeft Tywin Lannister grootse plannen: hij stuurt Littlefinger op missie om de Vale in handen te krijgen en benoemt Tyrion tot nieuwe Penningmeester.
«
»
21:30 Game of Thrones
Theon Greyjoy, die al een tijdje wordt gevangen gehouden en gefolterd, beseft dat hij niemand kan vertrouwen. Ook Jaime komt tot een pijnlijke vaststelling. Daenerys lijft De Onbezoedelden in.
«
»
22:35 Game of Thrones
The Hound moet rekenschap afleggen aan de goden. Jaime begint ten volste te beseffen hoe diep de corruptie binnen King's Landing loopt. Jon bewijst uit welk hout hij gesneden is.
«
»
23:40 De Wegpolitie UK
Dit keer zit interceptor Paul Faulkner bijna te dicht op een gestolen auto. Brigadier Kev Salter zit niet voor niets op wacht en Liam Sewell zit vooraan bij een draaierige achtervolging.
«
»
00:40 Homicide for the Holidays
Enkele dagen na de start van het nieuwe jaar worden Joanna en Carl Dutcher vermoord aangetroffen in hun woning in een klein dorp.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers