TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Curvy Supermodel
Na een vermoeiende castingdag hebben de dames het gevoel dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, gedragen zich zeer onprofessioneel en klagen en gapen openlijk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
12:30 Curvy Supermodel
De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De volgende dag hebben de meiden een shoot met Nigel.
«
»
13:20 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Charity en Phoebe bereiden zich voor op hun vertrek naar Nieuw-Zeeland. Katerina weigert de bruiloft van Liz en Garrad bij te wonen. Chris blijft hopen dat zijn vader zijn huwelijk zal bijwonen.
«
»
14:15 The Grand Party Hotel
Het is vrijdag en het hotel bereidt zich voor op de komst van maar liefst 700 nieuwe gasten. Alles gaat goed, tot er een probleem met de afvoerbuizen opduikt.
«
»
15:25 Rich Holiday, Poor Holiday
Zakenpartners en beste vrienden Sunil en Nilesh spenderen jaarlijks duizenden ponden aan luxueuze reizen naar Dubai. Zij ruilen van vakantiebudget met de werkloze vriendinnen Suzanne en Ursula.
«
»
16:20 Ik vertrek
Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. - De familie Van den Hurk vertrok in 2009 naar Sevilla om Maartens droom te volgen.
«
»
17:20 Boer zkt vrouw Australië
Welke dames slagen erin om het hart van Alex, Neil, Sam, Nick en Harry te veroveren? Bij wie voelen zij zich goed?
«
»
18:20 Supernanny US
Diarmid en Kristi Davis hebben drie dochters: Makenzie (7), Karina (4) en Madilynn (18 maanden). Kristi staat er vaak alleen voor als het op de opvoeding van de meisjes aan komt.
«
»
19:25 Love Bites
Annie Matopoulos is een alleenstaande vrouw die op zoek is naar de grote liefde. In afwachting daarvan heeft ze besloten om draagmoeder te worden, maar dat zorgt voor turbulente liefdesverhalen.
«
»
20:25 Maze Runner: The Death Cure
Thomas en de Gladers staan nu voor een laatste, gevaarlijke missie. Om hun vrienden te kunnen redden, moeten ze een geneesmiddel vinden tegen de dodelijke Flare-ziekte.
«
»
23:10 Shaft
Als het verwende rijkeluiszoontje Walter Wade koelbloedig een zwarte student om het leven brengt, wordt hij gearresteerd door politiedetective John Shaft.
«
»
01:05 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is toegespitst op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers