TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Verwacht op VTM 3
«
»
11:25 The Kids Are Alright
Peggy vermoedt dat ze opnieuw zwanger is, maar wordt vervolgens gediagnosticeerd met een cyste. De kinderen proberen ondertussen te weten te komen waarom Mike en Peggy zich zo vreemd gedragen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Ace Ventura - When Nature Calls
Fulton Greenwall overtuigt dierendetective Ace Ventura om een heilige vleermuis terug te vinden. Als het dier niet wordt gevonden, breekt er een oorlog uit tussen twee stammen.
«
»
15:55 The Kids Are Alright
Mike is jaloers op het succes van Tom, de broer van Peggy, die op bezoek komt voor Kerstmis. Timmy ontvangt 100 dollar van zijn oudtante. Eddie vergeet een kerstcadeau te kopen voor Wendi.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldons antwoorden tijdens een FBI-ondervraging brengen Howard in gevaar. Hij biedt z'n excuses aan maar die worden niet aanvaard.
«
»
16:45 The Big Bang Theory
Sheldon heeft Elisabeth Plimpton, een knappe vrouwelijke professor, uitgenodigd om enkele dagen in hun appartement te logeren.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny over zijn eerste kennismaking met Sheldon en waarom hij destijds besloot om een appartement met hem te delen.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Raj en Howard schrijven Sheldon in op een datingsite en vinden verrassend genoeg al snel de perfecte vrouw voor hem. Ondertussen deelt een dronken en eenzame Penny het bed met Leonard.
«
»
18:05 The Big Bang Theory
Penny verstoort de eerste date ooit van Sheldon met Amy Farrah Fowler, terwijl Howard de robotarm die hij heeft gemaakt, voor zijn eigen plezier gebruikt.
«
»
18:35 Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt.
«
»
20:30 Only the Brave
Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om hun landgenoten te beschermen, groeien de Granite Mountain Hotshots uit tot een van de beste brandbestrijdingteams in het land.
«
»
23:00 Insidious: Chapter 3
Tiener Quinn wordt in haar huis geteisterd door een geest en haar vader Sean schakelt de hulp in van medium Elise. Na enige aarzeling besluit ze om Quinn te helpen.
«
»
00:50 Mr. Robot
Na de ontploffing in de kerncentrale ontwaakt Elliot op een verlaten stuk grond.
«
»
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers