TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:33 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend kijken naar wintersport op tv en besluiten zelf te gaan bobsleeën, maar dat blijkt nog best moeilijk. Maar dan komt Dasdame langs.
«
»
06:40 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Sesamstraat
Ieniemienie zit voor straf op haar kamer. Dat is stom. Ze speelt liever buiten met Tommie en Pino.
«
»
07:10 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:20 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:35 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:45 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles!
«
»
08:00 BabyBeestenBoel
Jonge dieren leren vliegen.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Jill
Jill heeft haar eigen paard, Bliksem. Ze biedt Priscill een ritje op het paard aan, want die beweert een topruiter te zijn. Maar is dat wel zo? Verder maakt Jill worteltjestaart.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 Nono, het zigzagkind
Nono doet zijn best om op zijn vader te lijken, maar raakt steeds opnieuw in de problemen. Daarom stuurt zijn vader hem twee dagen voor zijn bar mitswa naar zijn oom Sjmoel.
«
»
10:30 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:45 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:10 Betreden Op Eigen Risico
Ronald Vledder komt gezellig langs, we haken gezellig met z'n allen in en kinderen eten het smerigste wat ze ooit hebben gegeten.
«
»
11:40 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
11:55 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser de kandidaten aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
12:15 Brugklas
Ebru vindt het vakantiewerk vies tegenvallen. Maar als ze aanpapt met de jongens van de camping wordt het al wat leuker.
«
»
12:25 Brugklas
Anoushka ziet Milan niet meer staan, omdat hij de gluurder is. Maar Milan wil zijn onschuld bewijzen.
«
»
12:35 De Eindmusical
Een groep 8 gaat op musicalkamp, waar een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen, Sanne de Winter en Carolina Dijkhuizen de klas helpt met het instuderen van hun afscheidsmusical.
«
»
13:00 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Pippa is al meerdere keren in haar leven naar een ander land verhuisd en gaat nu naar Noorwegen. Deze sociale stuiterbal heeft het zo leuk in Nederland dat ze eigenlijk niet weg wil.
«
»
13:25 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Eva verhuist van Leiden naar het tropische Curaçao. Haar vader krijgt een baan bij de kustwacht van Curaçao en de hele familie gaat mee. Alleen kat Snorro blijft achter in Nederland.
«
»
13:50 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Seth en tienjarige Finn gaan met hun ouders naar Zweden verhuizen. De broers hebben wel zin in de ruimte en de natuur in hun nieuwe thuisland. Maar het afscheid in Nederland valt zwaar.
«
»
14:15 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Tess gaat samen met haar ouders naar Frankrijk verhuizen. Zeven jaar lang klusten haar ouders aan een huis en nu gaan ze er echt wonen.
«
»
14:40 Deadly Dinosaurs with Steve Backshall
Steve Backshall zoekt uit welke dino nu echt de meest dodelijke was.
«
»
15:10 Dierendetectives
USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
15:35 Timm Thaler - De jongen die zijn lach verkocht
Timm Thaler groeit op in armoede, maar geniet desondanks van het leven. Zijn lach is zo betoverend en aanstekelijk dat de demonische baron Lefuet hem koste wat het kost wil bezitten.
«
»
17:10 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:25 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
17:50 Junior Bake Off Vlaanderen
Het is vriendschapsweek in 'Junior Bake Off'. De juniors maken baksels ter ere van hun beste vrienden. Als technische proef staan appelkaneelrolletjes op het menu en ze gaan aan de slag met cupcakes.
«
»
18:35 Klaas kan alles
Kan Klaas een hit scoren? Een potje drone soccer tussen Klaas en Kaj van der Voort en Klaas reist af naar de Azoren in Portugal voor een héél bijzonder beroep. Hij is voor één dag vulkaankok.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Het beste van Bommetje!
Terugblik op vier seizoenen. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best, maar vooral: wie blobte het hoogst? Elke keer keert Ron terug naar de haven van Huizen.
«
»
19:45 Family Drop
Bjorn en Pim strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim coachen hun families door een aantal hele verrassende opdrachten heen.
«
»
20:25 Socutera
Solidaridad werkt samen met boeren, overheden en bedrijven aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en die voor iedereen winstgevend zijn.
«
»
20:30 Heksejakt
De Noorse minister van Justitie komt hevig onder vuur te liggen als blijkt dat haar man betrokken is bij een grootscheepse witwasoperatie.
«
»
22:05 Lieve SPLNTR!
Splinter wordt geholpen door jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Ook worden de winnaars van de Pride Awards 2021 bekendgemaakt.
«
»
23:00 De Alex Klaasen Revue - Showponies 2
Niets is wat het lijkt, dit keer met 'Alzheimer de musical', een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet en een depressieve nar.
«
»
01:05 Gewoon Vrienden
Joris en Yad zijn twintigers uit Almere die verliefd op elkaar worden. Vooraleer ze samen iets kunnen beginnen, moeten ze echter allebei hun relatie met hun moeder zien recht te trekken.
«
»
02:30 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:52 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers