TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
«
»
06:10 Dawn of the Croods
Eep nodigt haar vrienden uit voor de eerste logeerpartij ter wereld. Ondertussen brengt Thunk redding als gekke beesten de vallei binnendringen.
«
»
06:35 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:40 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 Kattenoog
Daphne reageert hysterisch wanneer de grootmoeder van Robin haar vertelt dat zij, Max en Boris vervloekt zijn. Samen met Boris gaat ze op zoek naar een bloedverwant van de heks Milena om de vloek op te heffen, maar Max wil hier niets van weten.
«
»
09:00 Lenderd
Magazine.
«
»
09:05 Booh!
Het kasteel is aan een rijke zakenman verkocht. Die wil het platgooien om er een casino te bouwen.
«
»
09:15 Booh!
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Ginderbos staat op z'n kop als er plannen opduiken voor de bouw van een discotheek. Nonkel Jef is de enige die de kassa hoort rinkelen en hij wil van zijn weide een parking voor de fuifnummers maken.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
Claire kan de schijn niet langer hoog houden. Ze zet haar trots opzij en bekent aan haar vriendin Willemijn dat ze achtervolgd wordt door schulden. Binnen de maand moet ze 100.000 euro ophoesten.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Voight en Ray Price moeten een bendeoorlog zien te voorkomen voor er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. Burgess denkt na over haar toekomst met Blair.
«
»
14:35 Dora en de Verloren Stad van Goud
Dora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten: de middelbare school.
«
»
16:35 Goed Verlof
Tine neemt Steffie en Chris mee naar Frankrijk op zoek naar een geschikte gezinsvakantie. Geen eenvoudige zoektocht want Chris wil luxe en Steffie wil zo weinig mogelijk geld uitgeven op reis.
«
»
17:45 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens trekt naar een van de oudste kloosters van ons land: het Augustijnenklooster te Gent. Hij krijgt er onder meer stoommachines, oude camera's en een grote collectie speelgoedberen te zien.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De 25
Vtm brengt vandaag een overzicht van de 25 opvallendste lichaamsdelen die al verschenen zijn op de zender.
«
»
20:30 Smurfs: The Lost Village
Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf vertrekt ze op een spannende speurtocht.
«
»
22:20 Café Derby
1985. Wanneer de geboren commerçant Georges de kans krijgt om Café Derby te huren én hoort dat de paus op het terrein ernaast een openluchtmis zal opdragen, overtuigt hij iedereen van zijn plan.
«
»
00:20 Fosse/Verdon
Paddy Chayefsky geeft Bob advies over zijn autobiografische film 'All That Jazz'. Hij krijgt daarnaast ook Gwens relaas over hun relatie en het maken van 'Chicago' te horen.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop heeft zijn bessenstruik goed verzorgd, waardoor er maar liefst tien vruchten zijn. Opeens verdwijnen er twee bessen, even later weer twee en dan terug twee.
«
»
05:50 Kabouter Plop
In het postkantoor is een grote kist aangekomen voor Klus. Samen met Plop haalt hij het ding op en brengt het naar de melkherberg.p haalt hij het ding op en brengt het naar de melkherberg.
«
»
05:55 Maya!
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice Kids' (VTM) - finalisten 2022

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

'The Voice Kids', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers