TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Curvy Supermodel
Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van Nigel Barker en curvy topmodel Danielle van Grondelle.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
11:35 Curvy Supermodel
Na een vermoeiende castingdag hebben de dames het gevoel dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, gedragen zich zeer onprofessioneel en klagen en gapen openlijk.
«
»
12:30 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Izzy doet een schokkende ontdekking over haar verloofde Simon.
«
»
13:30 The Grand Party Hotel
Lawrence geeft het personeel één week de tijd om een 'glamping' festival te organiseren op het dak van het hotel.
«
»
14:45 Rich Holiday, Poor Holiday
De familie Newman leeft zo zuinig mogelijk om geld opzij te kunnen zettten voor een caravanvakantie in eigen land. De familie Waterman daarentegen spendeert zo'n 80.000 pond per jaar aan vakanties.
«
»
15:45 Ik vertrek
Een weerzien met twee families. We brengen opnieuw een bezoek aan de familie Janssen in Italië. En in Zweden gaan we een kijkje nemen op de ranch van Anita en Dimitry.
«
»
16:45 Boer zkt vrouw Australië
Eén van de boeren krijgt schokkend nieuws. Brengt dit zijn kans op liefde in gevaar? De dames zetten vervolgens hun beste beentje voor om een allerlaatste keer indruk te maken op de boeren.
«
»
18:10 Supernanny US
Dan en Miranda Andersen hebben drie kinderen: Ava (8), William (6) en Kayla (4). William plaagt zijn zussen voortdurend en Kayla is een hyperactief kind. En ook bedtijd is telkens weer een strijd.
«
»
19:10 Extraordinary Places to Eat: The Insider's Guide
Fred reist met Mowgli Street Food-oprichtster Nisha Katona naar het Spaanse San Sebastian.
«
»
20:25 Black Panther
Na de dood van zijn vader moet T'Challa zijn plaats als koning van het technologisch geavanceerde land Wakanda innemen. Hij is echter niet de enige die de troon ambieert.
«
»
23:00 Sister Act
Cabaretzangeres Deloris Van Cartier is getuige van een moord, gepleegd door haar maffiavriendje Vince LaRocca. Ze slaat noodgedwongen op de vlucht en duikt onder in een klooster.
«
»
01:00 Dr. Christian Will See You Now
In zijn gloednieuwe kliniek biedt dr. Christian met zijn team van medische professionals een unieke service, die helemaal is afgestemd op de behoeften van zijn patiënten.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers