
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De sterrenkaart |
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
06:25 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
06:50 | De smaaktoerist |
Onze smaaktoerist speelt vandaag een thuismatch. Jeroen De Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie.
«
»
07:25 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
07:45 | Vlaanderen Kookt |
Serafien had het op den duur wel gehad met het typische varkenshaasje met spruiten en appel met veenbessen op familiefeesten.
«
»
08:00 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
08:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
08:50 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
09:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
09:51 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
10:05 | De sterrenkaart |
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
10:40 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
11:15 | De smaaktoerist |
Onze smaaktoerist speelt vandaag een thuismatch. Jeroen De Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie.
«
»
11:55 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
12:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
12:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
13:20 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
13:53 | Ottolenghi |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
14:45 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
15:20 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
15:50 | De zomertafel |
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
16:20 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:45 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met tweesterrenchef Bert Meewis van restaurant Slagmolen.
«
»
18:05 | Ottolenghi |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
19:00 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
19:58 | Peppe's Pizza |
Onze eigen pizzabakker Peppe gaat vandaag opnieuw voor een klassieker: de pizza tonno, een pizza met tonijn.
«
»
20:15 | Piet Patron |
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Dave de Belder. De chef bereidt samen met Gert een kleurrijke risotto met rode bietensap en mierikswortel.
«
»
21:20 | De sterrenkaart |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
21:55 | Ellemieke's KIDchen |
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
22:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
22:47 | BBQ vanavond?! |
Zalmforel met aardappeltjes / Gegrilde komkommer met ansjovis / Opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
23:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
23:35 | Ottolenghi |
«
»
00:30 | Bal National |
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
01:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
01:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
01:55 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
02:30 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
02:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Dave de Belder. De chef bereidt samen met Gert een kleurrijke risotto met rode bietensap en mierikswortel.
«
»
03:30 | De sterrenkaart |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
04:00 | Ellemieke's KIDchen |
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
04:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
04:45 | BBQ vanavond?! |
Zalmforel met aardappeltjes / Gegrilde komkommer met ansjovis / Opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
05:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
05:25 | Ottolenghi |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»