TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:20 Minority Report
In 2054 staat John Anderton aan het hoofd van de Precrime Unit, een organisatie die toekomstige misdaden moet voorkomen. Maar dan wordt Anderton zelf beschuldigd van moord.
«
»
12:55 The A-Team
Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.
«
»
13:55 The A-Team
Hulk Hogan huurt het team om een gangster aan te pakken die een jeugdcentrum bedreigt.
«
»
14:55 My Wife and Kids
Michael is boos omdat zijn vrouw Janet weer voltijds wil gaan werken, zijn zoon Junior in de ban is van rapmuziek en zijn dochter Claire in weinig verhullende kledij naar school wil vertrekken.
«
»
15:30 My Wife and Kids
Michael heeft het vermoeden dat zijn familieleden niet helemaal eerlijk zijn over bepaalde dingen.
«
»
16:00 De Wegpolitie UK
Het interventieteam spoort criminelen op met behulp van de beste auto's, getrainde speurhonden en een team van de brandweer. Ze pakken misdadigers aan die de wet overtreden.
«
»
16:55 De Wegpolitie UK
Agenten in Norfolk vrezen voor hun leven als een zware tractor recht op ze af komt rijden. En brigadier Kev Salter gaat achter gevaarlijke gewapende overvallers aan.
«
»
17:55 Trippers
Tim Hofman is op de vuilnisbelt van Nairobi waar dagelijks het afval van vier miljoen mensen wordt gestort. De Dandora Dumpsite beschrijft hij als de hel op aarde.
«
»
18:55 Trippers
Geraldine Kemper is in de banlieues van Parijs. Ze ontmoet er jongeren die ook wel 'de vergeten generatie' worden genoemd. Tim Hofman is in Kenia waar hij Martin ontmoet, een beachboy.
«
»
19:55 Altijd prijs
De inflatie en de eurocrisis doen Rudy panikeren. Hun geld wordt alsmaar minder waard als het op de bank blijft staan. Rudy vraagt advies aan zijn bankdirecteur.
«
»
20:30 Game of Thrones
De aanval op King's Landing mislukte en de troepen van Stannis Baratheon werden teruggedreven. Tyrion beseft dat zijn bijdrage aan de overwinning verzwegen wordt.
«
»
21:45 Game of Thrones
Jon wordt bij Mance Rayder, Koning-achter-de-Muur, gebracht. Intussen trekken de overlevenden van de Nachtwacht zich zuidwaarts terug. In King's Landing vraagt Tyrion om zijn beloning.
«
»
22:50 Game of Thrones
Sansa spreekt haar mond voorbij in Kings' Landing. Shae vraagt Tyrion om een gunst. Jaime blijft Brienne plagen in de hoop een reactie uit te lokken. Arya ontmoet het Broederschap Zonder Banieren.
«
»
00:00 De Wegpolitie UK
In moderne achtervolgingsauto's worden schurken opgespoord, soms met behulp van politiehonden en gewapende agenten, alles om gewelddadige misdadigers maar van de straat te krijgen.
«
»
01:00 Homicide for the Holidays
Het oudere koppel Bob en Idella Young wordt op kerstavond vermoord in hun woning in een klein dorp. De onderzoekers treffen DNA-materiaal van de dader aan op een handschoen vol bloed.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers