TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 9-1-1
Opnieuw lopen er heel wat oproepen binnen, waaronder een zware motorcrash en een mysterie bij een paragnost. Ondertussen besluit Bobby om te gaan daten.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Love, Wedding, Marriage
De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava raakt volledig van de kaart wanneer haar ouders na dertig jaar huwelijk willen scheiden. Ze zet alles op alles om de relatie van haar ouders te redden.
«
»
16:00 The Big Bang Theory
Leonard en Penny zijn uit elkaar. Sheldon doet zijn best om elk contact met Penny te vermijden, maar hij loopt haar toch tegen het lijf in de hal van hun appartement.
«
»
16:25 The Kids Are Alright
Peggy vermoedt dat ze opnieuw zwanger is, maar wordt vervolgens gediagnosticeerd met een cyste. De kinderen proberen ondertussen te weten te komen waarom Mike en Peggy zich zo vreemd gedragen.
«
»
16:50 The Big Bang Theory
Leonard is allesbehalve enthousiast over het nakende kerstbezoek van zijn moeder. Daar komt niet meteen verandering in wanneer hij ontdekt dat zijn broer verloofd is met een buitengewoon slim meisje.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Leonard vindt het belachelijk dat Penny het advies van een waarzegster serieus neemt en hij drijft de spot met haar. Daar krijgt hij al snel spijt van.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Er wordt ingebroken in het appartement van Sheldon en Leonard. Sheldon is teleurgesteld dat de politie niet meteen een grootscheepse actie op touw zet. Hij voelt zich niet langer op zijn gemak.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Sheldon zit al dagenlang vast in zijn theoretisch onderzoek en slaagt er niet in de laatste hand te leggen aan een formule. Hij besluit een voorbeeld te nemen aan Albert Einstein.
«
»
18:35 Inside Out
De 11-jarige Riley verhuist met haar familie van een dorpje naar het bruisende San Francisco. Dat zorgt bij Riley voor heel wat emoties.
«
»
20:30 Escape Room
Zes individuen die elkaar niet kennen, gaan elk afzonderlijk in op een mysterieuze uitnodiging voor een escaperoom. Al gauw bevinden ze zich in een situatie op leven en dood.
«
»
22:30 The Green Mile
Jaren 30. Cipier Paul Edgecomb raakt bevriend met een van de terdoodveroordeelden, een zwarte die vastzit voor de verkrachting en moord op twee meisjes.
«
»
01:55 Mr. Robot
Genoeg is genoeg. Elliot gaat naar de kerncentrale van Washington Township.
«
»
02:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers