TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop is zijn ochtendgymnastiek aan het doen wanneer Kwebbel en Klus op bezoek komen. Ze hebben groot nieuws: ze gaan een optreden geven. Lui zal het doek opentrekken.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Kwebbel heeft een prachtig beeldje geboetseerd. Klus vindt het maar niets en beweert dat hij veel beter met klei overweg kan. Hij zal dat bewijzen ook.
«
»
06:05 Maya!
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen.
«
»
06:15 Maya!
Een ijverige krekel belet de hele bijenkorf te slapen. Maya en Willy gaan hem zoeken. Kris, de krekel doet gewoon een poging om Lila, een krekelvrouwtje mee naar het bal te krijgen.
«
»
06:30 Taarten van Staf
Deze week belooft het een heel speciale taart te worden: de 12-jarige Anna uit Pulderbos wil namelijk een taart bakken voor de olifant Kai-Mook.
«
»
06:55 Lenderd
Magazine.
«
»
07:00 Hallo K3
Josje wil graag meedoen aan een expeditie op een eiland. Maar dan moet ze eerst door de selectieproeven geraken. Josje besluit zich alvast grondig voor te bereiden in het flatgebouw.
«
»
07:30 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!?
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Dawn of the Croods
Grug heeft moeite met een jachttactiek waarvoor je slim moet zijn in plaats van sterk. Wanneer de tieners niet meer mogen dansen, richten ze een ondergrondse club op.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Thunk en Eep zijn het slechte humeur van hun moeder zat en willen haar op een goede manier verrassen. Eep jaagt op een ongrijpbare nachtmerrie.
«
»
09:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:35 Nonkel Jef
De jonge pastoor Cyriel Gregorius geeft de koorleden de opdracht om gospels te zingen. Zij zien dat niet zitten en haken af. De priester laat zich niet ontmoedigen en roept de hulp in van Nonkel Jef.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Suits
Faye is niet van plan om de relatie van Harvey en Donna zomaar te aanvaarden. Harvey zelf probeert ondertussen indruk te maken op de vader van Donna.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Loc Tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan een bekende chef-kok om samen met Loc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Sean Dhondt en Hendrik Dierendonck.
«
»
14:15 America's Funniest Home Videos
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
14:35 Enchanted
Prinses Giselle wordt door de boze koningin verbannen uit haar magische wereld. Ze komt terecht in de harde realiteit van New York.
«
»
16:35 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
16:40 The Voice van Vlaanderen
Het is tijd voor de tweede liveshow. Wie van de resterende kandidaten stoot door naar de volgende lives en wie moet het podium vandaag verlaten?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Viva Vermeire
Deze week ontsluiert de casanova uit Keerbergen al zijn geheimen over de liefde. Jacques houdt van de vrouwen, maar de vrouwen houden ook van Jacques.
«
»
20:30 Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het spel Jumanji erin. Ze besluiten het spel te spelen, maar worden vervolgens letterlijk in het spel gezogen.
«
»
22:50 Escape Plan
Beveilingsexpert Ray Breslin, die zwaarbeveiligde gevangenissen ontwerpt, wordt bedrogen en belandt zelf achter de tralies. Hij probeert te ontsnappen en gaat op zoek naar wie hem erin heeft geluisd.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:15 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:25 Kabouter Plop
Ook kabouters vieren carnaval. Hierover hebben ze een liedje gemaakt.
«
»
05:30 Kabouter Plop
Kwebbel wil met Lui walsen tijdens het grote dansfeest. Er is wel een probleem: Lui kan helemaal niet dansen. Zoals altijd weet Klus raad.
«
»
05:35 Maya!
Maya wil Mevrouw Rosie helpen. De oude dame verloor haar huis tijdens een storm. Ze wil haar broer zoeken die in een oude boom aan de andere kant van het meer woont.
«
»
05:50 Maya!
Tijdens hun spel breken Maya en Willy per ongeluk de schelp van Shelby. Ze moeten een manier vinden om de barst te herstellen, voor het gevaarlijk wordt voor hun vriendinnetje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers