TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stonden tijdens de Nationale Dodenherdenking op een vrijwel lege Dam in Amsterdam. De jaarlijkse 4 mei-toespraak werd verzorgd door André van Duin.
«
»
08:45 Vroege Vogels
Roodborsttapuiten, blauwborsten, lepelaars, grote modderkruipers en een prachtig rivierenlandschap. We strijken neer in Munnikenland en het team slaapt in Slot Loevestein.
«
»
09:30 Brommer op Zee
Interview 1: Babs Gons. Interview 2: Robbert Welagen. Boekenclub: Pieter van Os - 'Liever dier dan mens'. Filmgedicht: Paul van Ostaijen vs. Kobe Fleerackers.
«
»
10:25 Podium Witteman
Sopraan Channa Malkin vetelt over haar nieuwe album This is not a lullaby. * Fuse speelt Nachtgezang van componist Karmit Fadael, ontvanger van het Radio Filharmonisch Orkest stipendium 2021.
«
»
11:35 Iedereen Verlicht
Narsingh Balwantsingh ontmoet Bert en Kiki Poffé, Margareth Adama en Tom van de Beek.
«
»
12:05 Mari staat op
Zal Mari ooit nog kunnen lopen? Om dat te onderzoeken duikt hij in de wereld van de medische wetenschap en ontdekt hij de mogelijkheden op het gebied van alternatieve geneeswijze.
«
»
12:48 Politieke Partijen: PvdA
Informatief programma.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:55 Meldpunt
Bezitters van chalets en stacaravans die een plek huren op een camping of vakantiepark, klagen over gebrek aan rechten wat betreft de huurplek. Camping-eigenaren veranderen de huur en de voorwaarden.
«
»
14:20 Max Maakt Mogelijk - Special
De armoede onder ouderen in Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, maakt de rijen voor de lokale gaarkeuken steeds langer. Maar díe moet steeds meer mensen zonder eten wegsturen.
«
»
14:35 College Tour
Aan de vooravond van het Eurovisie Songfestival, dat mede door haar rol als mentor van Duncan Laurence in Nederland plaatsvindt, is Ilse DeLange te gast. Met de kenmerkende snik in haar stem bracht ze het Amerikaanse countrygenre naar Nederland.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Elk jaar stuurt de Israëlische Lea Cohen na de oogst een doos sinaasappels naar haar Friese onderduikfamilie. De veiligheid die ze er in de oorlog vond, heeft een band voor het leven gesmeed.
«
»
16:05 Mijn pelgrimspad
Annemiek Schrijver 'op pad' langs religieus erfgoed in de provincie. Door veen en heide, langs kerken en kapellen, in de voetsporen van broeder Bartholomeus.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
Op Moederdag zingt Cherie Mae het 'Ave Maria' voor moeder Maria en haar eigen overleden moeder op de Filippijnen. Als ze het niet weet in het leven, bidt ze tot Maria en praat ze tegen haar moeder.
«
»
16:30 Roderick Zoekt Licht
Door de vondst van een klein Mariabeeldje in de gracht bij de stadsmuur van Amersfoort groeide de stad uit tot een belangrijke bedevaartsplaats.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Petrus is op bezoek bij de Protestantse Gemeente Monnickendam. We ontmoeten kersverse predikant Alexander Noordijk en ontdekken hoe de jongeren zich inzetten voor anderen.
«
»
17:40 Metterdaad
We maken kennis met tropenarts Mark Godeschalk en zijn gezin. Zij werken in de Congolese jungle met minimale middelen en doen daar letterlijk levensreddend werk.
«
»
18:15 Nederland zingt
'Hij laat niet los' was het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Alle hoogtepunten van deze bijzondere dag, met liederen als 'God van licht' en 'Houd vol'.
«
»
18:45 Ik mis je
'Ik heb altijd geloofd dat het goed zou komen,' vertelt Tom Lammerse over zijn jongere broer Sam. In zijn tienerjaren wordt Sam depressief en krijgt psychoses. Onverwacht maakt Sam een eind aan zijn leven.
«
»
19:20 Randland
Doordat veel mensen de afgelopen tijd aan huis gekluisterd waren, beleefde de rijdende winkel als superveilige manier van private shopping zijn rentree.
«
»
19:55 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:40 Hier zijn de Van Rossems
Het verhaal van Mariken van Nimwegen kan zo naar Hollywood, menen de Van Rossems. Het standbeeld van Nijmegens beroemdste dochter mag natuurlijk niet ontbreken in deze aflevering.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Marieke Uildriks van Museum JAN bekijkt de fascinatie voor de vrouw in de art nouveau op een tentoonstelling in het Allard Pierson Museum.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Efterforskningen
Wanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek.
«
»
23:40 The Angels' Share
Jeugddelinquent en kersvers vader Robbie wordt tijdens zijn taakstraf door zijn reclasseringsambtenaar ingewijd in de wereld van de malt whisky, waar hij een goede neus voor blijkt te hebben.
«
»
01:20 De Nachtzoen
Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.
«
»
01:35 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:10 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers