TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
06:05 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
06:35 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
07:00 Vlaanderen Kookt
De 28-jarige Mieke Schurgers woont met haar man Tom en hun kersvers dochtertje June in Balen. Samen met Jan maakt Mieke een vrolijk dessertbordje.
«
»
07:15 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
08:00 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult ťťn vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ťťntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
08:35 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:00 Vlaanderen Kookt
De 28-jarige Mieke Schurgers woont met haar man Tom en hun kersvers dochtertje June in Balen. Samen met Jan maakt Mieke een vrolijk dessertbordje.
«
»
09:15 Lekker Lang Leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
09:40 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
10:10 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
10:30 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
11:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
11:25 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
11:50 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
12:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuÔge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
12:40 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
13:00 Tot op de graat
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
13:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
13:45 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
14:10 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
14:45 Veldvers
De beste groentechef van BelgiŽ Nicolas Decloedt is terecht fier op de Belgische tomaat en maakt er vandaag een frisse noedelsalade mee.
«
»
15:05 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
15:35 De Zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
16:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
16:40 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
17:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
17:30 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
17:55 De Gastentafel
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
18:45 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:15 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
19:35 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
19:50 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
20:15 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
20:40 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
21:05 Ware delicatessen
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
21:40 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
22:10 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
22:45 A la carte
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
23:05 De Dagschotel
MichaŽl Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
23:20 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
23:55 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
00:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
00:45 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
01:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuÔge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
01:35 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan en toont hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert.
«
»
02:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
02:30 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
02:50 Ware delicatessen
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
03:20 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:45 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
04:15 A la carte
Vandaag maakt Johan Segers het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette.
«
»
04:35 De Dagschotel
MichaŽl Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
04:45 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
05:15 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
05:45 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eťn.

Dossiers