TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:25 Xena, The Warrior Princess
Xena probeert tevergeefs haar oude vriend Lycus te helpen wanneer die aangevallen wordt door de boosaardige Klonig.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias roept Xena's hulp in om over zijn dochter Diana te waken. Haar leven is in gevaar sinds ze haar volgende huwelijk heeft aangekondigd.
«
»
14:05 The A-Team
Vrijheidstrijders kapen een Boeiing 747 en eisen vijf miljoen dollar en een vrije toegang tot Libi. Als hun eisen niet worden ingewilligd, zullen ze het vliegtuig laten neerstorten.
«
»
14:55 The A-Team
Hannibal, Face, BA en Murdock gaan naar Barlow Creek om er de begrafenis van hun vriend Ray Brenner bij te wonen. Op de begraafplaats aangekomen, worden ze onder vuur genomen door de Watkinsclan.
«
»
15:45 The Nanny
Fran is tot over haar oren verliefd op de knappe dokter Jules Kimball. Tot grote vreugde van Frans moeder Sylvia laat de arts er geen gras over groeien en vraagt hij haar ten huwelijk.
«
»
16:10 The Nanny
Maggies zestiende verjaardag staat voor de deur. Maxwell heeft het volledige Guggenheim-museum afgehuurd om een groot feest te geven ter ere van zijn dochter.
«
»
16:40 The Gifted
Reeva onthult haar plannen voor de Inner Circle om aan het nodige geld te komen. Jace wordt voorgesteld aan Benedict Ryan, en Thunderbird confronteert Blink over haar contacten met Erg.
«
»
17:35 Midnight, Texas
Na een tragedie zweert Manfred wraak. Joe neemt het op tegen een voormalig bondgenoot om zijn man te redden. Fiji gaat een avond uit. Kai stelt Patience voor een ultimatum.
«
»
18:25 Chicago P.D.
Wanneer undercoveragent Ruzek ontdekt dat zijn vader werkt voor een verdachte drugdealer, stelt hij zich de vraag of zijn vader betrokken is bij het hele zaakje.
«
»
19:15 Chicago P.D.
Het lijk van de vrouw van een magistraat wordt teruggevonden. Het lijkt erop dat ze is doodgeslagen. Ondertussen staat Voight onder druk om de zaak af te sluiten.
«
»
20:10 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
20:40 De Bunker
Een onschuldige vechtpartij tussen twee jongetjes wordt door extremisten gebruikt om joden en moslims tegen mekaar op te zetten. Het team doet er alles aan om de situatie te ontzenuwen.
«
»
21:40 De Bunker
Tijdens een inval in een van de schuiladressen van Chaim Rosenthal verliest Alexander Rob geen moment uit het oog. Toch slaagt Rob erin om de actie volledig te verknallen.
«
»
22:40 The Immortals
Komt er ooit iets op de markt om het verouderingsproces tegen te gaan en misschien wel onsterfelijk te worden? Volgens wetenschappers is het namelijk een ziekte die bestreden moet worden.
«
»
23:45 Foute vrienden
Compilatie met de grappigste momenten uit het derde seizoen.
«
»
00:20 Foute vrienden
Compilatie met de meest hilarische momenten uit het derde seizoen.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers