TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Old People's Home for 4 Year Olds UK
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
13:15 Models in Paris
De modellen nemen hun intrek in het modellenappartement in de Franse hoofdstad. Voor Michelle is er niet veel tijd om uit te pakken, want ze heeft meteen een lingerieshoot in hartje Parijs.
«
»
14:05 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
15:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
15:55 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
16:45 World's Most Incredible Hotels
De reeks reist naar alle uithoeken van de wereld om 26 hotels in 18 verschillende landen in beeld te brengen.
«
»
17:45 Rich House, Poor House
Alleenstaande moeder Andrea Dougharty ruilt haar appartementje in Lambeth, Londen met de woning van Geeta Sidhu Robb en Harriet Waley Cohen, die maar liefst vier verdiepingen heeft.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
In Daytona Beach, Florida, nemen de beste kandidaten uit de kwalificatierondes het tegen elkaar op in de stadsfinale. En deze keer moeten ze tien obstakels zien te overwinnen in plaats van zes.
«
»
20:25 Jack Reacher: Never Go Back
Jack Reacher keert terug naar zijn oude militaire basis op verzoek van zijn plaatsvervanger Susan Turner. Eenmaal daar blijkt dat hij verdacht wordt van een zestien jaar oude moord.
«
»
22:45 The Sweetest Thing
Sexy fuifbeest Christina wil geen vaste relatie, tot ze op een dag Peter leert kennen. Wanneer de knappe bink zomaar verdwijnt, gaat Christina met haar vriendinnen op zoek naar haar droomprins.
«
»
00:25 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers