TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Chicago Med
Halstead behandelt een vrouw die dreigt dood te vriezen. De ex-vrouw van dr. Charles krijgt verontrustend nieuws. Choi behandelt een kankerpatiënt. Manning gaat op visite.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Lovely Bones
1970, Pennsylvania. De veertienjarige Susie Salmon werd verkracht en vermoord door een buurtbewoner. Vanuit het hiernamaals ziet ze hoe haar ouders haar dood verwerken.
«
»
16:45 Bless This Mess
De dames trekken naar Omaha voor hun jaarlijkse check-up bij de gynaecoloog. Mike besluit Rudy en Beau een handje te helpen, maar krijgt daar al gauw spijt van.
«
»
17:10 Bless This Mess
Mike wil de lokale krant nieuw leven in blazen en ontdekt zo verrassende weetjes over enkele dorpsbewoners. Kay en Beau staan voor de uitdaging om Jacob seksuele voorlichting te geven.
«
»
17:40 Timeless
Lucy en Rufus volgen Flynn naar Parijs in het jaar 1927. Samen met Ernest Hemingway proberen ze vervolgens te voorkomen dat Flynn Charles Lindbergh aanvalt.
«
»
18:30 The Wedding Ringer
Jimmy Callahan verhuurt zichzelf als getuige voor bruiloften aan mannen die niemand hebben om hen op die grote dag bij te staan. Hij wordt ingehuurd door de sociaal onbeholpen Doug.
«
»
20:25 Logan
2029. Een zelfdestructieve Wolverine moet zich ontfermen over een meisje dat sterk op hem lijkt. Ze worden op de hielen gezeten door een sinistere organisatie die het kind wil doden.
«
»
22:55 Crawl
Terwijl een monsterorkaan van categorie 5 over Florida raast, probeert Haley Keller haar vader te redden. Ze komen echter vast te zitten in een huis, dat wemelt van bloeddorstige alligators.
«
»
00:40 Orange is the New Black
Door bureaucratisch gedoe en onderliggende woede lukt het Caputo niet om een gevoelige situatie onder controle te houden.
«
»
02:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers