TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:00 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:20 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:45 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:05 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:25 Lang Leve Koning Julien
Julien wil het patriottisme aanwakkeren en start daarom een nepoorlog met vlinders. Maar wanneer de vlinders echt terugvechten, staat de trots van de maki's op het spel.
«
»
07:50 Lang Leve Koning Julien
Julien houdt een ideeënwedstrijd omdat hij fastfood wil introduceren in het koninkrijk. Maar is het winnende idee een zege of een vloek?
«
»
08:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:20 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:40 Nonkel Jef
De romance van Lizette en Eduard duurt voort. Magda is ervan overtuigd dat ze een man van adel aan de haak heeft geslagen. Het gaat echter om een bedrieger.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Casey en Gallo raken persoonlijk betrokken bij de nasleep van een huisbrand. Herrmann eist meer respect van zijn collega's. Kidd zoekt een manier om iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Faroek
Faroek presenteert een mix van opsporingsberichten, eigen reportages en het beste op de internationale crimimarkt.
«
»
14:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
14:55 Lisa
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk.
«
»
15:20 Lisa
Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten.
«
»
15:50 Lisa
De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren.
«
»
16:15 Lisa
Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht.
«
»
16:40 Lisa
Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's.
«
»
17:05 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:10 Game of Talents
Standup-comedian Lukas Lelie en de Nederlandse acteur-zanger Bilal Wahib strijden tegen elkaar, elk geflankeerd door een onbekende landgenoot.
«
»
18:25 Border Security: America's Front Line
De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Blind Getrouwd
De koppels genieten volop van zon, zee en strand op het eiland Kreta. Ze ontdekken het eiland en leren elkaars goede en minder goede kantjes kennen.
«
»
21:05 Sergio & Axel: van de Kaart
Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend terrein is: Mexico. Volgens Sergio het land met een van de meest onderschatte keukens ter wereld.
«
»
22:15 Telefacts
We spenderen nog meer uren op onze pc, smartphone en tablet dan voor de coronacrisis. Dat geldt ook voor onze kinderen. Zij zijn wel opgegroeid met schermen, maar is dit nog gezond?
«
»
23:05 Later Als Ik Groot Ben
Eric Goens keert met Bart Peeters terug naar zijn lagere school in Boechout. Daar wordt Bart herinnerd aan de mooie avonturen die hij er beleefde met zijn broer Stijn.
«
»
00:05 Suits
Harvey en Robert krijgen de kans om wraak te nemen op een oude vijand. Louis heeft het moeilijk om de teugels strak te houden. Jeff Allen, een bokspromotor, wordt aangeklaagd door Malik.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers