TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:57 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:35 Ellie de olifant compilatie
Nieuwe avonturen van Ellie de olifant.
«
»
06:55 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
07:10 Buurman & Buurman Experimenteren er op Los!
Geen uitdaging is te gek voor Buurman & Buurman. Maar soms zijn ze een beetje te ijverig. Ook deze keer lopen er weer een heleboel experimenten in de soep.
«
»
08:05 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Twee kinderen uit het koor bezoeken een BN'er, die alles weet over een liedje van het nieuwe album.
«
»
08:25 Studio Snugger
Onderwerpen: Nachtmerries, Scheetkussen, Muizenhersenstandpasta, Wegwijzer, Vuilniszakrennen en Voortanden.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Flexe Gasten
Wanneer Steef, Oscar en Lucas kampen met een writers block denken ze als 'echte' rappers wiet nodig te hebben om tot inspiratie te komen. Maar waar haal je dat eigenlijk?
«
»
09:10 Flexe Gasten
De track is er. Nu de clip nog. Als de jongens hulp krijgen van Nova doen Steef en Oscar allebei hun best om indruk te maken.
«
»
09:25 Kwartier van het dier - corona edition
In de studio: De papegaaienpartners Menthe en Nova. Tim den Besten bezoekt een giraffenfanaat die eindelijk oog in oog staat met haar lievelingsdier.
«
»
09:40 Koken met konijnen
Quan en zijn geadopteerde hond Shadow komen op bezoek. Koks Diederik en Ayrton maken overheerlijke Spaanse 'tapas para perros y humanos' en voegen daar nog een Spaanse ode voor Shadow aan toe.
«
»
09:55 Taarten van Abel
Jenpito (12) woont samen met zijn broer bij hun pleegouders Bas en Nicole. Hij wil Bas en Nicole graag bedanken dat hij bij ze mag wonen en wil het daarom groot aanpakken.
«
»
10:25 De regels van Floor
De zus van Irma heeft een perfecte familiefoto gemaakt voor de verjaardag van oma. Alles wordt uit de kast gehaald om ook van Irma, Jan, Kees en Floor het perfecte plaatje te schieten.
«
»
10:35 De regels van Floor
Als de inschrijving voor de schoolmusical geopend wordt, twijfelt Floor geen moment en schrijft ze zich in. Ze krijgt direct sterallures en begint zich te gedragen als een diva.
«
»
10:40 De regels van Floor
Kees is verliefd op Ilona en omdat Ilona van 'mannelijke mannen' houdt, grijpt hij elk moment aan om haar zijn mannelijkheid te tonen.
«
»
10:50 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
11:05 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
11:30 Zapplive op Zaterdag
Interactief magazine met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen.
«
»
12:05 Steken en Prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:20 Zapp Your Planet Bos
YouTuber Boaz komt langs om een freerunparcours te maken. Elbert gaat het land in om bomen te bezorgen, boswachter Amy legt uit wat je kunt eten in het bos en Remy vertelt over de dieren in het bos.
«
»
12:30 Make-Up Cup
Nikkie de Jager wordt dit keer bijgestaan door gastjurylid Jamai Loman.
«
»
12:55 Make-Up Cup
Nikkie de Jager wordt bijgestaan door gastjurylid Jeangu Macrooy.
«
»
13:25 Make-Up Cup
Nikkie de Jager wordt bijgestaan door gastjurylid Miljuschka Witzenhausen.
«
»
13:50 Make-Up Cup
In de finale wordt Nikkie de Jager bijgestaan door Davina Michelle.
«
»
14:15 Op de dierenambulance met
YouTube-koningin, presentatrice en actrice Nienke Plas rijdt vandaag mee met de dierenambulance. Het is een spannende dag voor Nienke, want ze gaan opzoek naar een vos.
«
»
14:30 De mooiste sprookjes
Sneeuwwitje en Rozerood zijn twee zusjes die met hun moeder in een huis in het bos wonen. Het huis wordt door twee rozenstruiken, een witte en een rode roos, beschermd tegen onheil en gevaar.
«
»
15:30 Antboy
Wanneer de 12-jarige Pelle gebeten wordt door een genetisch gemanipuleerde mier ontpopt hij zich van een verlegen scholier tot een ware superheld, compleet met cape en helm.
«
»
16:40 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
16:50 Checkpoint
Is bellen op een tankstation gevaarlijk? Hoe krijg je sneller die supervervelende, irritante, plastic verpakkingen open? En wie kunnen er beter opletten, de jongens of de meiden?
«
»
17:15 Zapp Your Planet Bos
YouTuber Boaz komt langs om een freerunparcours te maken. Elbert gaat het land in om bomen te bezorgen, boswachter Amy legt uit wat je kunt eten in het bos en Remy vertelt over de dieren in het bos.
«
»
17:25 Zapp Your Planet
Manon, Remy en Toon helpen kinderen een mening te vormen over de uitdagingen van de toekomst en ze gaan op ontdekking langs duurzame innovatieve ontwikkelingen.
«
»
17:50 Topdoks
Rachel en Elbert meten hun krachten. Wie heeft de beste conditie? En wie regelt een maaltijd waar je lichaam sterker van wordt? En waarom zou je twintig seconden lang je handen wassen?
«
»
18:05 Kamp Koekieloekie
Marietje ontdekt een zieke eekhoorn en is vastbesloten om haar beter te maken. Jonathan vindt dit onverantwoord gedrag en verraadt Marietje aan de leiders, die het beestje terugbrengen naar het bos.
«
»
18:30 Hoofdzaken
Rens droomt over zijn musicalcarrière. Vigo is ooit door alle campingbewoners geholpen bij een speciale zoektocht en Soraya vertelt waarom haar school ver van haar huis is.
«
»
18:45 Van Vader naar Moeder
Lila (13), Denne (11) en Senn (7) zijn de kinderen van zanger Tim Akkerman. Hun ouders zijn drie jaar geleden uit elkaar gegaan en dat werd breed uitgemeten in alle media.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Mensjesrechten
De Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. Emma verhuisde drie jaar geleden van Mali naar Nederland.
«
»
19:45 3 op Reis
Maurice pakt de trein naar Innsbruck. Hij ontdekt wat je in de Alpen kunt doen als je niet van skiën houdt. Nienke vervolgt haar zeiltocht. Op Schiermonnikoog vindt ze de schatten van de Noordzee.
«
»
20:20 Kiespijn
Twee (uiteraard geheel objectieve) teams 'links' en 'rechts' gaan de strijd met elkaar aan, onder leiding van captains Rutger Castricum en Hanneke Groenteman.
«
»
21:15 Zondag met Lubach
Arjen Lubach remixt de actuele week, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel.
«
»
21:55 Splntr!
Splinter Chabot ontvangt in zijn talkshow jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media.
«
»
22:35 Beau Séjour
Het hele dorp is in shock na het nieuws over Sofia en crossheld Leon. Kato begint meer en meer te vermoeden dat de 'zieners' allemaal iets voor haar achterhouden.
«
»
23:40 Obada
Obada is met zijn twee miljoen abonnees een van de grootste YouTubers in Nederland. Vanuit zijn oer-Hollandse dorp neemt hij komische Arabische sketches op.
«
»
00:35 Reizen Waes: Vlaanderen
Tips van Brusselaars brengen Waes onder meer in een verborgen ruimte in het Centraal Station, bij een Congolese kapper en bij druïdes in het Zoniënwoud.
«
»
01:25 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 25: Ajax - FC Groningen, Heracles Almelo - PEC Zwolle, Fortuna Sittard - PSV en Vitesse - AZ.
«
»
02:30 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
03:25 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:05 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
04:25 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 25: Feyenoord - VVV-Venlo, FC Twente - Willem II, sc Heerenveen - ADO Den Haag en RKC Waalwijk - FC Utrecht.
«
»
05:20 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers