TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 De Wegpolitie UK
Interceptors Dan en Gordy raken betrokken bij een achtervolging van een gevaarlijke bestuurder wiens rijbewijs ingetrokken is.
«
»
13:25 De Wegpolitie UK
Jenno krijgt een lading pepperspray in zijn gezicht, Jim heeft zijn handen vol met een luidruchtige dronken bestuurder en Tom Spowage jaagt op een gewelddadige gewapende overvaller.
«
»
14:15 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
15:10 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:10 Vossenstreken
Anelka, de hond van Stan, graaft tijdens een boswandeling een bot op. Uit verder onderzoek blijkt dat het bot afkomstig is van een mens die al 600 jaar dood is.
«
»
17:05 Vossenstreken
Max gaat langs bij een helderziende om contact te krijgen met zijn overleden vrouw Marie.
«
»
18:00 De Raf & Ronny Show
De eerste talkshow is een feit en gaat live op antenne. Zal de bom ontploffen? Wat zullen de kijkcijfers zijn? Kan iedereen zomaar een talkshow presenteren?
«
»
18:35 Flodder
In Zonnedael wordt van alles gestolen. Ma Flodder wordt verdacht en op heterdaad betrapt, maar haar diefstallen zijn kennelijk te wijten aan een ziekte.
«
»
19:05 Flodder
Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak.
«
»
19:30 Flodder
Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
Rudy en Willy zijn op vrijersvoeten en dingen naar de hand van Lucienne. Raf en Ronny, in een roes van overmoed, gaan hardnekkig door met hun talkshow.
«
»
20:40 True Grit
Arkansas, 1880. De jonge Mattie Ross doet een beroep op de eenogige marshall Rooster Cogburn om achter de moordenaar van haar vader aan te gaan...
«
»
23:00 Rampzalige Vluchten
Een blik op de meest extreme vluchten ooit vastgelegd op camera.
«
»
23:55 The Graham Norton Show
Graham Norton geeft zijn visie op mensen, trends, verhalen en aspecten van beroemd zijn.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers