TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
06:15 De Dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
06:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
06:45 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
07:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Risotto van parelcouscous met champignons en Ganda Ham in 20 minuten klaar
«
»
08:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
08:25 De smaaktoerist
Belgi en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
09:00 Veldvers
De beste groentechef van Belgi Nicolas Decloedt is terecht fier op de Belgische tomaat en maakt er vandaag een frisse noedelsalade mee.
«
»
09:15 De Gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
10:00 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
10:25 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
10:45 Bal National
Wim vult de gehaktballen met een twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
11:15 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
11:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan !
«
»
12:20 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
12:55 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
13:25 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
13:50 De Dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
13:55 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
14:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
14:50 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Risotto van parelcouscous met champignons en Ganda Ham in 20 minuten klaar
«
»
15:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
15:40 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
16:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst zet vandaag de deur van zijn keuken open voor de hazenfilet van Jan Buytaert. Onze wildkenner voorziet uiteraard ook een wildsausje en bakt er lekkere spruitjes bij.
«
»
16:40 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
17:10 Puur oosters
Toen Quyn nog een klein meisje was en in Vietnam woonde, maakte ze met de overschotjes uit haar vaders visnet vaak een vissoep klaar voor haar familie.
«
»
17:20 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
17:55 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
18:10 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
18:40 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
19:05 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
19:30 It's Aperotime - a Taste of History
Nu vallen alle cocktails onder dezelfde noemer, maar het begrip was niet altijd zo flexibel.
«
»
19:40 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
20:00 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
20:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
21:05 De Chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto.
«
»
21:45 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:10 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
22:25 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
22:40 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
23:05 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
23:35 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
00:05 De Dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
00:15 Het Weekmenu - reeks 2
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
01:00 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
01:20 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance.
«
»
01:50 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
02:15 De Gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
02:55 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
03:30 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
03:50 De Chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto.
«
»
04:30 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dagny Ros Asmundsdottir - mocca almond drink / Johan Segers - Fish sticks / Roger van Damme - chocolade decoratie / Peppe Giacomazza - Apero Pizzaatjes.
«
»
05:10 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
05:25 Peppe's Sicili
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe n grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicili.
«
»
05:45 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers