TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 This is Us
De Pearsons hebben een ongewoon Thanksgivingdiner. In het verleden vieren Jack, Rebecca en de Grote Drie Thanksgiving met Miguel.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Men in Black
Agenten K en J werken voor een speciale eenheid die de buitenaardse wezens op aarde controleert en in de gaten houdt. Ze krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
16:30 Anger Management
Charlie en Kate staan tegenover elkaar als getuigen-deskundigen in een rechtszaak. En Charlie vraagt Nolan om als huiswerk in contact te komen met zijn gevoelens.
«
»
16:55 Will & Grace
Will, Grace, Karen en Jack hebben spijt dat ze Kerstmis nooit meegemaakt hebben in het oude New York City, maar ze beseffen dat het verleden niet altijd even romantisch was als ze vermoeden.
«
»
17:20 Will & Grace
Will en Grace proberen zichzelf ervan te overtuigen dat ze er geen problemen mee hebben om te daten met dezelfde man. Jack en Karen zitten met een irritante reclamejingle in hun hoofd.
«
»
17:40 Will & Grace
Een oude vriend is verliefd op Will. Op zijn eerste werkdag slaat Jack zijn dwaze buur Val. Karen probeert Jack vrij te krijgen, maar dan worden de rollen plots omgedraaid.
«
»
18:10 Shades of Blue
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.
«
»
19:00 Jurassic Park III
Wetenschapper Alan Grant zit in slechte papieren. Dan wordt hij benaderd door de schatrijke Paul Kirby en diens vrouw Amanda. Ze willen een rondvlucht maken boven het beruchte dino-eiland Isla Sorna.
«
»
20:40 Power Rangers
Vijf doodgewone scholieren ontdekken dat ze over speciale krachten beschikken. Ze slaan de handen in elkaar wanneer blijkt dat hun stad Angel Grove op het punt staat om vernietigd te worden.
«
»
22:50 Timeless
Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie, ondanks Flynns inmenging, op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
23:35 Shades of Blue
Wozniak mobiliseert zijn team om een gevaarlijke actie te ondernemen tegen de inlichtingendienst. Harlee heeft moeite om op het goede pad te blijven.
«
»
00:25 The Bold Type
Jane keert terug naar Scarlet. Het komt tot een confrontatie met Sutton wanneer ze ontdekt wat zij in hun appartement verborgen houdt. Kat is van slag door een voorstel van Adena.
«
»
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers