TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
06:00 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
06:10 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:15 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:25 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:35 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Julien weet zeker dat zijn geliefde springboon is gestolen. Tot Clovers schrik wil hij het dorp laten beveiligen met schorpioenen.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:10 Wakandy
Show.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een mogelijke inbraakpoging. Hoewel ze eerst denken dat alles in orde is, blijkt al snel dat ze zich hebben vergist.
«
»
12:25 Lisa
Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Zjef reageert niet enthousiast op het voorstel dat Rudi van Geoffrey heeft gekregen. Mathias hakt een moeilijke knoop door. Ook Simon neemt een keiharde beslissing.
«
»
14:20 Wittekerke
Georges, Elke en Max verdenken Fré ervan dat hij iets te maken heeft met de inbraken in de containerhaven en ze trekken zijn doen en laten na.
«
»
15:25 Private Practice
Cooper krijgt de verrassing van zijn leven wanneer een oude bekende in de praktijk verschijnt.
«
»
16:15 Last Man Standing
Zowel Mike als Vanessa probeert Jen te beïnvloeden over haar toekomstige carrière. Kristin misbruikt haar zwangerschap op de werkvloer.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
Franzi hoort toevallig een intiem gesprek tussen Christoph en Linda, die het over Tim hebben. Wat ze hoort, maakt haar erg bang. Christoph vermoedt dat Annabelle iets van plan is.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Tante Maria belt in paniek naar Koen. Ze vreest dat Fifi werd vergiftigd. Aan Koen en Lotte om uit te zoeken wat er juist aan de hand is.
«
»
18:20 Lisa
Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Mieke raadt Hanne af om opnieuw de confrontatie met Quinten aan te gaan. Vanessa krijgt een alarmerende sms van Benny. Amélie wacht vol spanning op de uitslag van de medische testen.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in deze vijfde Blind Auditions verder op zoek naar dé stem die Vlaanderen het meeste kippenvel bezorgt.
«
»
22:40 9-1-1
Athena neemt maatregelen na een traumatisch incident tijdens een wegcontrole. Eddie vraagt hulp aan Lena om zijn woedeaanvallen onder controle te krijgen.
«
»
23:35 Chicago Med
Na een zwaar ongeluk op de luchthaven O'Hare, vrezen de dokters voor het leven van hun collega's. Wills voorstel voor een veilige prikplek wordt voorgelegd aan het bestuur.
«
»
00:25 Private Practice
Cooper krijgt de verrassing van zijn leven wanneer een oude bekende in de praktijk verschijnt.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
05:55 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers