TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Tomb Raider II: The Cradle of Life
Lara Croft gaat diep in Afrika op zoek naar de doos van Pandora voor die in handen valt van een megalomane wetenschapper.
«
»
14:30 De Wegpolitie UK
De agenten moeten alles in de strijd gooien bij de achtervolging van enkele jonge heethoofden. Jacko zoekt een geseinde tiener. Een gestolen Nissan Micra wordt gespot.
«
»
15:20 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Janet twijfelt of Michael haar nog wel graag ziet. Het lijkt alsof hij enkel nog interesse toont in zijn videospelletjes. Ze besluit dat het tijd is om hulp in te schakelen.
«
»
16:45 The Nanny
C.C. is niet te spreken over de manier waarop Fran zich geliefd maakt bij de Sheffields. Ze voelt zich stilaan een buitenstaander en besluit actie te ondernemen om hun aandacht te trekken.
«
»
17:15 Xena, The Warrior Princess
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt.
«
»
18:05 Magnum
Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W. Farber schrijft, verdwijnt deze laatste spoorloos.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Na een achtervolging aan hoge snelheid jaagt agent Liam op een geseinde tiener. Jacko speelt een kat-en-muisspel met een jongere die te voet probeert te vluchten.
«
»
19:45 Anger Management
Komische serie.
«
»
20:10 Flodder
Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde gebeurtenissen kan leiden. De botsingen die zij veroorzaken, eisen geen slachtoffers maar hebben totaal andere gevolgen.
«
»
20:40 Little Man
De criminele dwerg Calvin Sims is pas vrij uit de gevangenis en wil alweer een kostbare diamant stelen. Met de politie op de hielen verstopt Calvin de edelsteen in de handtas van een voorbijgangster.
«
»
22:30 The Graham Norton Show
Graham Norton geeft zijn visie op mensen, trends, verhalen en aspecten van beroemd zijn.
«
»
23:25 American Horror Story
Camp Redwood sluit een verloren ziel in de armen.
«
»
00:15 My Wife and Kids
De hele familie is uitgenodigd op een trouwfeest. Michael doet zijn uiterste best om de rest van het gezin tijdig klaar te krijgen. Maar iedereen blijkt een onoverkomelijk probleem te hebben.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers