TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in Wallonië heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
06:05 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
06:35 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
06:55 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
07:40 A la carte
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
08:00 De Dagschotel
Evelien Dullers - Hartig broodje.
«
»
08:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
08:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
09:05 De gezonde goesting
Gezond én kidsproof koken? Steffi bewijst dat het kan. Ze neemt haar nichtje mee naar de winkel en samen maken ze een ovenschotel en bananenlolly's.
«
»
09:45 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
10:00 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
10:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
11:00 Het Weekmenu - reeks 2
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
11:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef vanalles lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw! Hij maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
12:15 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
12:55 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
13:15 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
13:40 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
14:10 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
14:40 De smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
15:15 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
15:45 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
16:10 Peppe's Sicilië
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
16:30 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van haar favoriete bezigheden.
«
»
16:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
17:10 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
17:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
17:55 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
18:10 De Wereld op je Bord
Vandaag maken chef Chuck en Hanne een licht en gezond visgerecht dat indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui zeker oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer !
«
»
18:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
19:00 Vlaanderen Kookt
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
19:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
19:30 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een enorm groot en gul hart: Desmidt Bart! Hij kiest voor een rode kerrie met een goed stuk varkensvlees van bij ons.
«
»
21:05 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
21:35 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
22:00 Peppe's Sicilië
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
22:15 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Italië, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
23:25 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
23:55 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
00:25 Sportfood
Yenthe voetbalt in de 2e nationale afdeling en traint 2 keer per week. Na haar werk heeft ze weinig tijd om te koken.
«
»
00:55 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
01:15 Vlaanderen Kookt
Bij Angèle staat er vandaag een Belgisch topproduct op het menu: grondwitloof, maar dan wel met een exotische toets.
«
»
01:35 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt 4 eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
02:00 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
02:35 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
03:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een enorm groot en gul hart: Desmidt Bart! Hij kiest voor een rode kerrie met een goed stuk varkensvlees van bij ons.
«
»
03:40 De smaaktoerist
Onze smaaktoerist speelt vandaag een thuismatch. Jeroen De Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie.
«
»
04:15 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
04:35 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
05:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Italië, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
05:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag bezoek van chef Peppe Giacomazza. Peppe tovert samen met Gert op een halfuur tijd een bord verse spaghetti tevoorschijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers