TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Masterchef Australia
Juryleden: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Escape to the Country
Life-stylemagazine.
«
»
12:10 Love It or List It
Reality-show.
«
»
13:00 Een huis vol
Bij de Buddenbrucks in Duitsland is na een aantal hele drukke weken de rust teruggekeerd. Het gezin is officieel gesetteld in hun nieuwe woning.
«
»
13:45 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
14:35 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
15:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken.
«
»
16:20 Masterchef Australia
Masterchef Australië heeft dit jaar een nieuwe jury die bestaat uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en maar liefst 24 populaire oud kandidaten.
«
»
17:25 Border Security Canada
Het handhavingsteam spoort een vermeende Duitse zedendelinquent op. De speurhond bewijst dat wat 'Happens in Vegas', niet altijd in Vegas blijft.
«
»
17:50 Achter gesloten deuren
Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze in een vlaag van verstandsverbijstering iemand opzettelijk heeft aangereden.
«
»
18:45 Home and Away
De verrassing van Tane zorgt opnieuw voor verdeeldheid binnen de familie. Zal hij iedereen kunnen overtuigen van zijn goede bedoelingen? Maggie heeft het moeilijk na het vertrek van Ben.
«
»
19:10 Dancing Dimi: Game On
Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes.
«
»
20:00 UK Open Darts
Liveverslag van de vierde ronde van de UK Open Darts, die gespeeld wordt zonder toeschouwers in de Marshall Arena.
«
»
23:40 SAS: Who Dares Wins Australia
Het leven van de rekruten ligt in de handen van hun medekandidaten wanneer ze een achterwaartse val moeten maken. Vertrouwen is hierbij uitermate belangrijk.
«
»
00:35 Achter gesloten deuren
Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze in een vlaag van verstandsverbijstering iemand opzettelijk heeft aangereden.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers