TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Annabelle is wanhopig en bedenkt een plan om uit de psychiatrie te ontsnappen. Hildegard probeert Alfons duidelijk te maken dat ze niet zo enthousiast is over zijn grote fruitschaal.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Staged Killer
Naomi presenteert een succesvolle ochtendtalkshow op de televisie. Een samenwerking met collega-presentator Jake is een schot in de roos, maar dan begint hij zich te bemoeien met Naomi's privéleven.
«
»
16:15 Anger Management
Charlie en zijn vader trainen een basketbalteam van een school en Kate neemt zijn groep over.
«
»
16:40 Anger Management
Jennifer wordt Patricks lifecoach en Sam helpt Martin om een Facebook-account aan te maken.
«
»
17:05 The Simpsons
Nadat hij Marge een droomreis heeft beloofd, spreekt Homer met een reisbureau af dat hij een ultrageheim koffertje naar Parijs zal brengen in ruil voor korting op een vakantie voor het hele gezin.
«
»
17:30 The Simpsons
Homer probeert zijn angst om voor een publiek te spreken te overwinnen.
«
»
17:55 Modern Family
Wanneer Phil en Claire een hevige discussie hebben, proberen Gloria en Jay te bemiddelen. Cameron roept de hulp in van Mitchell en Luke voor zijn volgende project.
«
»
18:25 Modern Family
Cameron wil een boek schrijven over Lily's adoptie. Claire probeert koste wat het kost de lieve vrede te bewaren. Gloria vindt het maar niks dat Jay twee naast elkaar gelegen grafkelders wil kopen.
«
»
18:55 Modern Family
Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond.
«
»
19:20 Will & Grace
Will, Grace, Karen en Jack hebben spijt dat ze Kerstmis nooit meegemaakt hebben in het oude New York City, maar ze beseffen dat het verleden niet altijd even romantisch was als ze vermoeden.
«
»
19:45 Will & Grace
Will en Grace proberen zichzelf ervan te overtuigen dat ze er geen problemen mee hebben om te daten met dezelfde man. Jack en Karen zitten met een irritante reclamejingle in hun hoofd.
«
»
20:10 Will & Grace
Een oude vriend is verliefd op Will. Op zijn eerste werkdag slaat Jack zijn dwaze buur Val. Karen probeert Jack vrij te krijgen, maar dan worden de rollen plots omgedraaid.
«
»
20:40 A Woman's Nightmare
Stephanie Petersen gaat door een moeilijke periode omdat ze vervreemd is van haar man en het haar ontbreekt aan motivatie om een nieuw boek te schrijven. De knappe Brady zet haar leven op z'n kop.
«
»
22:15 The House Bunny
Playboybunny Shelley Darlingson wordt van de ene dag op de andere uit de Playboy Mansion gezet. Ze vindt een onderkomen op een universiteitscampus in het studentenhuis van de Zeta Alpha Zeta-club.
«
»
00:00 Siren
De toestand van Ryn gaat achteruit. Ze beslist om een experimentele behandeling te ondergaan.
«
»
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers