TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
Animatiereeks.
«
»
06:30 Spirit: Samen Vrij
Lucky wil meedoen aan een paardenrace voor mannen en doet alsof ze een jongen is. Maar met de gemene Grayson als haar grootste rivaal wordt de race al snel gevaarlijk.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
Spirit is een wilde hengst, maar hij kan absoluut niet zonder Lucky. Dit betekent dat hij alles op alles zet om de weg terug naar huis te vinden.
«
»
07:15 Wakandy
Show.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
08:00 De Dolle Tweeling
De tweelingzusjes Hanni en Nanni hebben de boel weer flink op stelten gezet en worden vanwege hun stoute gedrag naar kostschool Lindenhof gestuurd, waar een heel nieuw leven begint.
«
»
09:15 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
10:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
10:45 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
11:05 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
11:25 Hallo K3
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen.
«
»
11:50 Hallo K3
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie.
«
»
12:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:40 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:05 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdreeks.
«
»
13:25 Lenderd
Magazine.
«
»
13:35 Beestig
Dierenarts Joshua Dutré gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden.
«
»
14:00 K3 en het Ijsprinsesje
Wanneer de meisjes van K3 gevraagd worden om op te treden op de verjaardag van een prinses in een ver sprookjesland, grijpen ze die kans met beide handen. Prinses Fleur vindt hun optreden maar niets.
«
»
15:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Het stadje San Lorenzo is in gevaar en wordt bedreigd door een bloedwolf. De gelaarsde kat denkt dat hij heeft gefaald en besluit een nieuwe carrière na te jagen.
«
»
15:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Uli heeft belangrijke informatie over de Bloedwolf, maar hij wordt gevangengezet door de Mollenkoning. De Gelaarsde Kat eist zijn heldenrol weer op en schiet te hulp.
«
»
16:20 Lang Leve Koning Julien
Er is een tekort aan mango's. Het dorpsleven staat op zijn kop. Na de komst van Juliens irritante ouders wordt het allemaal nog erger.
«
»
16:40 Lang Leve Koning Julien
Clover en Mort proberen hun koning te redden terwijl Julien de plank van de piraten wil ontlopen door zijn geweldige piratendans te laten zien.
«
»
17:00 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:25 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:50 Team Dronix
Serie.
«
»
18:10 Team Dronix
Serie.
«
»
18:35 Dawn of the Croods
De familie Croods gaat op vakantie en ontmoet daar de familie Broods, die in een utopische wereld leven. De Croods moeten ontsnappen en de Ahhh! Vallei waarschuwen voordat het te laat is.
«
»
18:55 Dawn of the Croods
Wanneer oma in de grot van de Croods komt wonen, maakt ze Grug helemaal gek en brengt ze Eep in verlegenheid in het bijzijn van enkele coole kids.
«
»
19:20 Draken: Race naar de rand
Nadat de Rand wordt aangevallen door een groep Schroeistaarten, zadelen de rijders snel op om ze te verjagen. Maar ze schrikken als ze hen beter in het vizier krijgen.
«
»
19:40 Draken: Race naar de rand
De rijders vluchten naar Berk, maar het plan van Stompum om de Vliegers te verslaan, zal hen zoveel gaan kosten dat Hikkie liever op zoek gaat naar een alternatief.
«
»
20:00 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een kleine prins die Jochem heette. Hij woonde in een prachtig kasteel. Op een avond bracht zijn moeder hem naar bed.
«
»
20:10 TV krant VTMKIDS
«
»
05:35 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:45 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers