TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:40 Geen uitzending
«
»
16:40 Tegen de sterren op
Een dag na zijn optreden in het Sportpaleis komt niemand minder dan tieneridool Justin Bieber exclusief zijn nieuwe single voorstellen: 'My First Hair'.
«
»
17:25 Bompa
Josée wil bompa in een rusthuis laten opnemen. Ze probeert Roger te overtuigen om hiervoor te tekenen. Ondertussen beleeft bompa zijn tweede jeugd.
«
»
17:55 Bompa
Bompa heeft beslist dat hij geen tweede keer wil trouwen. Sonja helpt hem over zijn liefdesverdriet heen. Maar Bompa kent daar zelf de nodige middeltjes voor.
«
»
18:25 Bompa
Sonja is drie maanden zwanger. Bompa verheugt zich op de komst van een achterkleinkind, maar zou Leo en Sonja graag getrouwd zien. Zij voelen daar voorlopig niets voor.
«
»
18:55 Bompa
Bij Roger en Frieda staat het huis op stelten, want ze zijn de living aan het behangen. Bompa komt zijn zoon ongevraagd helpen.
«
»
19:20 Bompa
Bompa vindt dat hij aan zijn toekomst moet denken en begint Arabisch te studeren. Roger gaat nu echt twijfelen aan de geestelijke vermogens van zijn vader.
«
»
19:50 The Golden Girls
Michael, de zoon van Dorothy, komt naar Miami toe om te vertellen dat hij gaat scheiden. Omdat hij op straat staat, wil hij graag tijdelijk bij haar komen wonen.
«
»
20:15 The Golden Girls
Blanche krijgt slecht nieuws, haar vader is namelijk overleden. Ze gaat samen met Dorothy naar Atlanta naar haar ouderlijk huis waar ze ruzie krijgt met haar zus.
«
»
20:40 The Golden Girls
Er hangt een enorme hittegolf boven Miami, waardoor de dames niet in staat zijn om veel kerstinkopen te doen. Ze besluiten daarom om voor elkaar1 cadeau te kopen.
«
»
21:05 The Golden Girls
Dorothy neemt een 16-jarig meisje in huis, omdat ze doodsbang is voor haar vader. Ze is door hem het huis uit gezet, nadat hij erachter kwam dat ze zwanger is.
«
»
21:30 The Golden Girls
Rose wordt lid van een club die positief denken hoog in het vaandel heeft staan. Ze staat erop dat de pessimistische Dorothy een keer meegaat.
«
»
21:55 De Pfaffs
Het is nog vroeg wanneer een zwangere Debby met Jean-Marie aan de ontbijttafel zit. Voor ze de zonnestudio opent, gaat ze eerst met Nicolas nog langs de gynaecoloog.
«
»
22:35 M*A*S*H
Hawkeye zet binnen het kamp een kettingreactie van ruilhandel in gang wanneer hij een poging onderneemt om een nieuw stel laarzen te bemachtigen.
«
»
23:05 M*A*S*H
Hoewel cosmetische ingrepen niet toegelaten zijn binnen het leger, stemmen Hawkey en Trapper ermee in om een neusoperatie uit te voeren bij soldaat Baker.
«
»
23:35 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:10 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers